reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Just nie chce podkrecac, ale wtedy co poronilam to test mi wyszedl 10dpo:) Takze dlatego tez walcze ze soba zeby na razie nie robic, dzis u mnie jest 9-10 dpo ale jeszcze jakos sie trzymam i nie pobieglam do apteki:p

PanaKotka a ktory to Twoj cs? Przepraszam, bo czasem wydaje mi sie ze zadaje to samo pytanie kilka razy a potem nie pamietam odp ale jestem juz tak zafiksowana ze wszystko mi sie miesza;))

Wspierajmy sie wszystkie razem i nie robmy na razie testu:p

reklama
Kaana, masz drugi test?

Just, musisz zrozumieć, że nie wszystko jest na pstrykniecie palcami i brać pod uwagę, że może to potrwać. Półtora roku temu myślałam tak, jak Ty... Po czasie przestaje to na mnie robić wrażenie po prostu. Zaciskam zęby i idę dalej, prosto do celu

Migduch popieram. Nawet zuzylam wszystkie i nie mam w domu obecnie. Coś czuje ze @ w nocy przyjdzie. Ta zona mojego kuzyna to miała @ 14.08 to ma pełne objawy, wymiotuje, wszystko ja boli i bardzo źle wygląda. A ja ciągle nic.

Kotka mam, ten był o czułości 20 i sikany o 18, drugi czułośc 25 i sikne chyba jutro. Patrze tak na necie co to oznacza u jednych ciąża,a u tych co robiły bobo test nic. Ja nie miałam bobo, jakiś dziwny mi mój przyniósł, ale dzisiaj niedziele i tylko jedna apteka otwarta więc dużego wyboru nie było.

reklama