reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Tak mi się ręce trzęsły, że nie mogłam złapać ostrości. Mężasty też widział, a on jest sceptyczny i jak nie ma to nie widzi. Jutro powtórzę z porannego. Teraz kolej na was dziewczyny. Działać porządnie i myk na czerwcówki

reklama
Tarantina się melduje ;) u mnie ok. Rano znowu test i biegusiem na bete o 7.30 . Test pokazal 2 grubasne krechy. Juz nie blada. O 20 mam wyniki elektroniczne wiec zaraz po nich Wam napisze. Powiedzcir mi dziewczyny czy beta moglaby nie wskazać ciąży przy 3 pozytywnych testach? Jestem 2 dni po spodziewanym okresie. Ale sobie śrubę wkrecilam ze hej.....

Tarantina się melduje ;) u mnie ok. Rano znowu test i biegusiem na bete o 7.30 . Test pokazal 2 grubasne krechy. Juz nie blada. O 20 mam wyniki elektroniczne wiec zaraz po nich Wam napisze. Powiedzcir mi dziewczyny czy beta moglaby nie wskazać ciąży przy 3 pozytywnych testach? Jestem 2 dni po spodziewanym okresie. Ale sobie śrubę wkrecilam ze hej.....

Super :) gratuluje ;)

Gratulacje :)

Malami ale ci fajnie. Długo się staraliacie?

Tarantina beta jest bardziej czuła niż testy. Więc pokaże :-)
Czekam do 20:-)
Ale się z wami cieszę :-)

IMalami ja nic nie widze no, ale to tylko zdjecie :) dawaj znac zaraz jak powtorzysz :)

Ruda dzieki :* staram sie o wszystkich pamietac ale nie raz tez nie dam rady was podczytac i cofam pare stron, zeby odszukac.

Ja mialam owulacje niby 18tego a przytualsy byly 16tego i 19tego. Jakos sie nie nalrecam bo mam caly czas wrazenie, ze pomimo dobrych drugich wynikow z tarczyca cos nie tak.
Pomimo tego, ze jak slysze, ze ktoras w ciazy lapie sie na takim ukluciu zazdrosci to ciesze sie z waszych pozytywnych testow bo wiem, ze mi tez sie w koncu uda :) chcialabym, zeby to bylo jeszcze w tym roku .. no, ale zobaczymy
Ale jestem najlepsza w robieniu dobrej miny do zlej gry bo nawet m nie wie jak mnie rusza kolejny okres ..

Ankaka na pewno się uda. Z suwaczka widzę ze masz juz jednego bąbla wiec drugi to kwestia czasu. Zobaczysz. Moja ssąsiadka tez starala się o drugie dziecko mimo wyciętego jednego jajnika po 1 porodzie i non stop nieregularnych i masakrycznie dlugich cyklach. Lekarz (bardzo dobry zresztą) powiedzial jej ze więcej w ciąży nie będzie. A tu proszę. Jej synek ma teraz 3 latka !! Na wszystko trzeba czasu i cierpliwosci a my staraczki niestety z tym drugim mamy ogromny problem :/

Tarantina gratuluję! Zrobiłam jeszcze jedno, teraz ręce się nie trzęsły. Ruda w maju poroniłam i to jest pierwszy cykl po leczeniu. jeszcze nie wierzę

Załączniki

• 1442998100886.jpg
    1442998100886.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Tarantina mam juz synka i wszyscy mysla ta kwestia, ze mam 1 dziecko to i tak mam lepiej niz jak sie ktos stara o pierwsze bo juz to dziecko mam, ale to nie prawda. Jest tak samo jak sie staralam o pierwsze bo pomimo, ze mam synka i kocham go bardzo, ale czuje taka pustke i beznadzieje.

Do góry