reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
helllllo.............wróciłam właśnie z parapetówki, było fajowo, mój mężulek jutro będzie miał sporego kaca:baffled:, a ja się cieszę bo robiłam za kierowcę i mnie to nie dotyczy:-):-):-)
ewitko cieszę się że już po wszystkim, teraz to już może być tylko lepiej i tej wersji się trzymajmy:-):-)
a kciukasy to trzymam za Was wszystkie przez cały czas, no za siebie też, jutro 14dc, będzie szaleństwo:-):-):-) w sumie jak od kilku już dni, no jak teraz się nie uda, to chyba jakiś feralny model jestem:dry: no cóż, się zobaczy.....

Część dziewczyny!!! Ostatnio nie zerkałam na forum bo po pierwsze "lotnisko" w pracy a po drugie staram się nie myśleć czy się udało czy nie!!!
Mufka ja też hehe robiłam wczoraj za kierowcę mój mężulek miał imprezkę - ale jak i Tobie mi to też nie przeszkadza - bo później nie choruję hehe;-)

Serdecznie Was pozrawiam staraczki!!!

Ale tu dzis pustki... myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia a tu zaledwie jedna iwaodmosc przez caly dzionek :no:... wybaczam Wam bo dzis byl calkiem ladny dzionek...
Ja sie dzis mocno napracowalam - porzadki w orgodzie u rodzicow (grabienie suchelcow i pozostalosci po zimie, obcinanie drzew, itp...), a jutor o 7 rano jade na nartki - znowu sobie poszaleje - juz nie moge si doczekac!!!
Tak wiec do wieczorka
papapa

reklama
Do góry