reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Hehe jo tyż.......
:sick:

helllllo.............wróciłam właśnie z parapetówki, było fajowo, mój mężulek jutro będzie miał sporego kaca
, a ja się cieszę bo robiłam za kierowcę i mnie to nie dotyczy:-):-):-)
ewitko cieszę się że już po wszystkim, teraz to już może być tylko lepiej i tej wersji się trzymajmy:-):-)
a kciukasy to trzymam za Was wszystkie przez cały czas, no za siebie też, jutro 14dc, będzie szaleństwo:-):-):-) w sumie jak od kilku już dni, no jak teraz się nie uda, to chyba jakiś feralny model jestem
no cóż, się zobaczy.....

ewitko cieszę się że już po wszystkim, teraz to już może być tylko lepiej i tej wersji się trzymajmy:-):-)
a kciukasy to trzymam za Was wszystkie przez cały czas, no za siebie też, jutro 14dc, będzie szaleństwo:-):-):-) w sumie jak od kilku już dni, no jak teraz się nie uda, to chyba jakiś feralny model jestem

Część dziewczyny!!! Ostatnio nie zerkałam na forum bo po pierwsze "lotnisko" w pracy a po drugie staram się nie myśleć czy się udało czy nie!!!
Mufka ja też hehe robiłam wczoraj za kierowcę mój mężulek miał imprezkę - ale jak i Tobie mi to też nie przeszkadza - bo później nie choruję hehe;-)
Serdecznie Was pozrawiam staraczki!!!
Mufka ja też hehe robiłam wczoraj za kierowcę mój mężulek miał imprezkę - ale jak i Tobie mi to też nie przeszkadza - bo później nie choruję hehe;-)
Serdecznie Was pozrawiam staraczki!!!
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ale tu dzis pustki... myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia a tu zaledwie jedna iwaodmosc przez caly dzionek
... wybaczam Wam bo dzis byl calkiem ladny dzionek...
Ja sie dzis mocno napracowalam - porzadki w orgodzie u rodzicow (grabienie suchelcow i pozostalosci po zimie, obcinanie drzew, itp...), a jutor o 7 rano jade na nartki - znowu sobie poszaleje - juz nie moge si doczekac!!!
Tak wiec do wieczorka
papapa

Ja sie dzis mocno napracowalam - porzadki w orgodzie u rodzicow (grabienie suchelcow i pozostalosci po zimie, obcinanie drzew, itp...), a jutor o 7 rano jade na nartki - znowu sobie poszaleje - juz nie moge si doczekac!!!
Tak wiec do wieczorka
papapa
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ale pustki...
Wagnies napisz jak na nartkach było :-)
dosia wpadaj do nas częściej :-)
mufka trzymam kciuki za Ciebie żeby sie udalo...
No nic wpadne później może ktoś tu będzie

Wagnies napisz jak na nartkach było :-)
dosia wpadaj do nas częściej :-)
mufka trzymam kciuki za Ciebie żeby sie udalo...

No nic wpadne później może ktoś tu będzie

Eschenbach
Eschenbach
oooo nawet sie udalo (z mala pomoca mezusia...)
Ataata
Grudniowa Mama '07
wagnies no super. A ja myślałam że śniegu już niema...
A gdzie to byliście? Super pogoda wam sie udala:-)

reklama
Eschenbach