reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Helloł;-)
No to wiosna na całego sie zaczeła, -no i dobrze, bo ja jestem zmarzluch więc zimna nie lubie :baffled:
Zaraz wyruszam na zakupki, po raz pierwszy od kiedy tu mieszkam mam ochote to zrobić i mi sie chce:szok: ale to temu że na polku tak ładnie :laugh2:

ewitko i bardzo dobrze że napisałaś to zażalenie, niech wiedzą że przegieli, może pójdą po rozum do głowy i już nikogo tak nie potraktują tak jak Ciebie za pierwszym razem!!!!
Wracaj szybko do zdrówka bo za oknem już piękna wiosna, aż sie żyć chce człowiekowi ;-)

mufko trzymam mocno kciuki żeby badanko było w miarę znośne i wogóle za Twoje zdrówko, no i oczywiście licze że w tym miesiącu faskolka będzie :happy:

Doticzko mam nadzieje że smutki już sobie poszły?:tak: Z wóziem oczywiście dobrze zrobiłaś, z resztą już Ci mówiłam :laugh2: Teraz trzeba sie postarać żeby miał kogo wozić...;-) :laugh2:

asialc jak tam wyniki badań? Aha no tak niema Cie w domku -teraz doczytałam, no ale jak wrócisz to pisz nam tu szybciutko jak badanka i wogóle jak było :laugh2:

Dobra ja zie zbieram po mału do mista, hmm a raczej pseudo miasteczka :)

reklama
witajcie dziewczynki:-)

troche Was zaniedbalam ale juz wracam bo tu testowanko za 2 dni trza robic:tak: , dziewczyny badzcie gotowe(chociaz ja tam nie czuje zebym zaskoczyla:-( )

ewita szybkiego powrotu do zdrowi Ci zycze i buziaczki przesylam;-)

Doticzka ciesze sie z zakupu ale pochwalilabys sie nim a nie tak nas trzymasz w niepewnosci:-) przeciez my tez musimy wiedziec w czym nasze dzieciatko bedzie jezdzic - nie??;-) :tak: ;-) :tak:

ataata, wagnies, mufka, asialc, dosia, kindzia witajcie!!!

Renata79 bardzo chętnie bym się pochwaliła:-) ale.... nie umiem dołączyć fotki na forum:zawstydzona/y: A nie mam linka do strony tylko fotke którą dostałąm emailem;-) chyba że dostanie jakieś instrukcjie;-)

A tak przy okazji dzisiaj mam w palnie miłą kolacyjke :) zrobie pizze domowej roboty z dużą ilośćią sera , taką jak lubi moje kochanie:) i jakieś dobre pićko do tego :) a póżniej hmmmm:-) Tajemnica:-p ;-) W końcu trzeba skombinować teraz kogoś kto bedzie jeździł w tej karecie czerwonej którą zamówiłam:D:D

Ataata jak tam samopoczucie przed testowanie?;) Trzymam kciuki za Ciebie i reszte testujących koleżanek:)

Trzymajcie się kobitki i działajcie:) A ja lece kupić coś dobrego do picia przy kolacyjce:)

Doticzka i jak tam pizza?? Ja mojemu już ciacha zrobiłam:-p , czekają na niego jak z pracy wróci :tak:

heh ja też sie ucze zdjęcia wklejać, nie złośćcie sie na mnie że wypróbowałam to tutaj...:zawstydzona/y: a jako że nie miałam żadnego fajnego to wklejam mnie z moją mamcią kochaną;-) a drugie to ja w wersii głupkowatej :laugh2: :laugh2: :laugh2:

dziewczynki czas mi nawala !!!! Obiecuje ze do piatku,nadrobie zaleglosci i sie zglosze !! TYle piszecie ze niewyrabiam ! :-D
Pozdrowionka dla was wszystkich i do uslyszenia !

reklama
Do góry