reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć Dziewczynki :laugh2:

Renatko to sie uśmiałam:laugh2: :laugh2: :laugh2: -niezła ale chyba czarownica:laugh2: ;-) właśnie patrze w lustro i mi sie wszystkiego odechciewa, a zdjęcia to wkleiłam takie ja w wersji do pokazania sie ludziom co by koszmarów nie mieli =jedyne na których w miare wyszłam :laugh2:

Kindzia no to czekamy na Ciebie:tak:

A Doticzka kombinuje aniołka, a o północy jeszcze na BB buszuje :laugh2: :-p ;-)

mufka przygotuj kciukasy na jutro:tak:

Renatko, wagnies myśle że nie zapomniałyście o jutrze...? Bo to 15 sie zbliża... Rano raporty tu składamy :laugh2:

Ja sie zbieram, do fryzjera lece bo już faktycznie jak czarownica wyglądam, no wiecie blondynka z ciemnym odrostem, wyglądam jak skunks!!! :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Do popołudnia

reklama
O hoho ale sie rozpisały od mojego ostatniego postu..;-)

Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem... ;) że sobie właśnie wróciłam, włoski podcięte i zafarbowane (latały kołomnie aż trzy fryzjerki!!!, dwie równocześnie mi nakładały balejaż, a trzecia podawała, donosiła itd. W każdym razie full serwis, jeszcze nigdy nie byłam tak obsłużona):laugh2: ale przynajmniej w końcu wyglądam jak człowiek:tak: Przy okazji skusiłam sie na solarium i żelowe pazurki:zawstydzona/y: ...to mnie poniosło!!! Ale powiem wam że jestem w szoku, bo za wszystko zapłaciłam tyle, co w Krakowie za samego fryzjera bym dała!!!:szok:
No ale w niedziele mam chrzciny córci mojej siostry i będe chrzestną ,więc musze jakoś wyglądać ;-)

Dobra lece obiadek gotować bo głodomór straszliwy:tak:

Ataata no to niezle... wiosna przyszla to czas na "wiosenne porzadki" ;-) Tez musze sie wybrac do fryzjera. A porownywac cen z Kreaq sie nie da - ja od jakiegos czasu jezdze do fryzjera do Wieliczki bo tam za sciecie, farbowanie, modelowania place polowe tego co w Kraq, a trafilam na calkiem fajnego fryzjera...
Oj, narobilas mi "smaka"....

Haha no to śmigaj do fryzjerka :laugh2: mnie sie od razu chumor poprawił, jeszcze jak mój mi powiedział że ślicznie wyglądam to już wogóle oszalałam:szok: Co do cen to naprawde nie myślałam, że tu może być taniej bo np. jedzenie jest o wieeele droższe niż w Krakowie...
Na głowi już porządki zrobione teraz trzeba sie zabrać za niezbyt miłe porządki... domowe:baffled: :sick:

Doticzka wozio zaakceptowany:-p przynajmniej teraz jestem pewna ze sie Junior wstydu nie naje w takie karecie:-D , tylko teraz rekawy zakasac:no: - ups chyba to nie ta czesc garderoby:laugh2: - i do roboty!!!;-)

Ataata teraz to po taaaakiej renowacji to ty zdjec nie wklejaj co bym sie kompleksow nie nabawila:-D :-D :-D , ale masz racje jako Matka Chrzestna to musisz wygladac:tak: .
O testowaniu pewnie ze pamietam tylko ze w moim przypadku to chyba zbedne bedzie:-( , ale jak obiecalam to zrobie i do raportu stane:tak: .

Wagnies udanej wizyty:tak:

Pozdrawiam:cool2:

Renatko to ja mam podobnie, test jest zbędny ale zrobie bo już go kupiłam :baffled:

ewitko życzę udanej wizyty u ginka jutro, no i wracaj szybciutko do zdróweczka no i do nasss ;-) :tak: :laugh2:

Pojadłam, pomyłam, posprzątałam i nudze :laugh2: -sie oczywiście!
No to może pośpiewam: lala la llalalala llallalla la lala..... :szok:
Dobra spadam, bo mi sie coś już z głową dzieje:sorry2::rolleyes2::unsure::huh::oo2::crazy::rofl2::surprised:

witam laseczki:-)
stworzylyscie tu konkurencyjny wateczek-- nie chcecie do nas na glowny:dry::confused::-)

Ataata, ales poszala kobito:-) no ale musisz byc sliczna mamusia chrzestna:tak:super fryzurka, wiem jak to dobrze robi na poprawe samopoczucia... samej mi sie zachcialo pojsc, bo moja fryzurka sie domaga tego... ;-)

pozdrawiam wszystkie dziewuszki!

reklama
Kajda ja caly czas czytam watek glowny, ale jakos tak nie mam odwagi zagadywac... a tu tak milutenko sie nam zrobilo...

Do góry