reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Heloł nocną porą!
Jak zwykle nikogo nima...

Wagnies jasne że możesz z nami testować :-) 15 rano robimy teściki, wow ale sie nas nazbierało:szok: Hehe wspólczuje mufce w ten dzień, kciukasy to bedzie miała chyba zielone od zaciskania, bo teraz jesteśmy już trzy.:laugh2: :laugh2: :laugh2: Aha nie wiem czy Ci sie podoba nasz pomysł z tymi danymi, tzn wiesz każda z nas podała info o sobie, a Kindzia i ja bedziemy coś z tym kombinować dalej... Takrze jak tego to jak wpadniesz to podaj ;-)
Wagniesku a co to pracke chcesz zmienić? Upatrzyłaś sobie coś lepszego? Wiem coś o tym bo ja to ostatnimi czsy jak w Krakowie jeszcze mieszkałam, to zmieniałam prace co chwila, bo było tak: że jak nie byłło ciekawej roboty, to nie było, a jak coś fajnego znalazłam i sie przyjełam, to za chwile znowu coś sie pojawiło... i tak zmieniałam... zmieniałam, a w sumie to z najlepszej zrezygnowałam międzyczasie :/ Przekichane! Więc życzę podjęcia dobrej decyzji żebyś potem nie żałowała tak jak ja :)

Kindzia100000000000000 jesteś jeszcze? Bo wpadło mi coś jeszcze do głowy...

reklama
Witam po nieprzespanej nocy... oj dzis oczki na zapalkach...

Kindzia100 no ladnie mnie tak podgladac w sypialni? ;-) A na kawke to juz zapisuje grudniowy termin...

Ataata niby termin testowanka wypada kolo 15-16 ale nie wiem czy po takim stresie jaki mam obecnie to cosik wyjdzie:no:, no ale sprobuje... A jesli chodzi o Wasz pomysl to ja kilka postow wyzej napisalam o sobie ale jak bedzie trzeba to przypomne...
A jesli chodzi o moja prace... od jakiegos czasu rozgladam sie i skladam CV... a dzis w starej pracy mam ostateczny termin zeby podpisac cyrograf i odejsc w ramach zwolnien grupowych ale na razie nie mam nic nagranego - stad nie jestem pewna co mam zrobic... Decyzje musze podjac do 10 rano!!!

A na razie zmykam bo sie spoznie do pracy...
Jak milo ze za kilka godzin weekend - mam dosc juz tego tygodnia...

Dzień Dobry dziewczynki! :-)

Chciałam się tylko przywitać.

Wagnies, no szkoda że się wcześniej nie zgadałyśmy :-( Byśmy się spotkały.
Oczywiście trzymam kciuki. Daj znać co postanowiłaś.

Kindzia, a co to za PCO? Pierwszy raz słyszę.

Ataata, Kindzia, co Wy tam tak kombinujecie? ;-)

Miłego dnia :-)

dziendoberek i papatki:-D bo ja tylko na chwilke wpadlam co byscie o mnie nie zapomnialy:cool2: dzisiaj mam zalatany dzien ale odezwe sie pod wieczor

buzki

Dziewczyny jeszcze jedno: nie gniewajcie sie na mnie za: po pierwsze -byki:zawstydzona/y: :baffled: , a po drugie: jeśli coś pomyle jak do kogoś pisze...:zawstydzona/y: bo mam pamięć świetną ale krótką...:zawstydzona/y: :laugh2:

Wagnies ...ups...:zawstydzona/y: faktycznie pisałaś, nawet jako pierwsza, ja to chyba ślepa jestem jakaś :zawstydzona/y: Ale zemną to własnie tak jest:laugh2: ;-)
Odezwij sie jak tam z tą pracką..:-D

A tak wogóle to cześć dziewczyny.
Ja dopiero wstałam, spała bym jeszcze pewnie dlurzej, ale mój przyszedł na śniadanie do domu i mnie z wyrka zciągnoł:baffled: :sick:...

asialc no przecierz wiesz co robimy...:laugh2: kombinujemy z tą listą..;-)

Renatko witam:-)

Ide poczytać co tam na BB słychać :-)

Ciacho w piekarniku, więc wpadłam zobaczyć co u Was, a tu taka cisza :-)
Puk, puk....

W takim razie spojrzę co na głównym :-)

Witajcie!!!
Ale jestem zla... dzis sie wszystko sprzysieglo przeciwko mnie!!! ale co tam... musze sobie poradzic z dolkiem jaki mnie dzis wobec tego dopadl....

Asialc poniewaz nie zlozylam wypowiedzenia z pracy wiec sa szanse ze nadal bede czesto goscic w stolicy wobec tego nic straconego ;-)

Ataata nic nie szkodzi... jak trzeba bedzie to powtorze:tak:

A poza tym to zaczal sie weekend wiec zycze Wam wszystkim udanego wypoczynku.... ja musze sie rozejrzec po sieci gdzie jeszcze snieg lezy zeby poszusowac i odstresowac sie!!!

Helołl
Jest tu kto??
Wagnies, asialc :-)

Doticzko, mufko, Kindzia,Renatka :-) gdzie was wywyiało?

Jak wam dzionek minął?
Ja dziś w banku spędziłam chyba z godzine czasu, boze jak to wszystko trwa, ale przynajmniej załatwiłam sobie karte kredytową i małą pożyczkę przy okazji:laugh2: W końcu sobie lodóweczke i praleczke sprawie :happy: bo ileż można bez....:baffled: (a tak przy okazji dla wtajemniczonych, -bojlerek już naprawiony i w końcu mam cieplutką wode)
Potem teściówka wpadła, posiedziałyśmy, pobajcyłyśmy, pośmiałyśmy sie i tak jakoś dzionek zleciał. Tylko my sie zasiedziały i obiadku nie mial kto zrobić...:laugh2: ale moja kochana teściowa o wszystkim pomyślała i przywiozła mi gołąbki :tak: ;-)
A swoją drogą to chyba miałam szczęście że trafiła mi sie taka fajna i równa babeczka, bo tyle sie słyszy że teściowe to wredne jędze, czarownice i wogóle takie tam! Ja na swoją złego słowa nie powiem:laugh2: -hehe szczęściara ze mnie nie???

wagniesku nie nerwkuj sie :-) pojedziesz na nartki to Ci sie chumorek poprawi napewno. Hmm a jest jeszcze wogóle gdzieś śnieg???
Dobra lece do mojego bo siem nudzem straszliwie...:baffled: :sick:

reklama
Wagnies, wychodź mi natychmiast z tego dołka! :-) Na pewno w weekend sobie odpoczniesz i zrelaksujesz się za wszystkie czasy. Życzę Ci tego z sałego serca :-) A jak bedziesz miała być w Warszawie, daj znać :-)

Ataata, no w końcu ciepła woda! :-) To kiedy na zakupy? ;-)

A gdzie reszta??? Pewnie zajrzycie późnym wieczorkiem jak ja nie będę mogła ;-)

Miłego weekendu :-) My jutro bawimy się na pierwszych urodzinkach mojej siostrzenicy, więc raczej do Was nie zajrzę.
Trzymajcie się ciepło :-)
No chyba, że jeszcze dzisiaj na chwileczkę wejdę i zobaczę czy frekwencja się podniosła ;-)

Do góry