reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina czy ja i Ty to jedna osoba? Bo normalnie jakbym o sobie czytala. Tez mam kolegę/znajomego pisze do mnie gadamy jest milo ale nic więcej. Ostatnio robił nam remont i tak mnie jaraly jego usmiechy do mnie i puszczane oczka ze sobie nie wyobrażacie. Mój to zwykle jak chmura gradowa, nie przytuli nie zartuje a ten bez przerwy uśmiechnięty.

EWIX ja pierdziu.. dokladnie tak jak piszesz.. ja siedze z nim codziennie w jednej lawce 4h a jeszcze bardziej podkreca mnie calkiem inna narodowosc... ciagle usmiech rozmowa ze mna czasami mieszamy angielski ze szwedzkim ale jest milo.. dogadac sie dogadamy.. moj maz nie wie nic na ten temat.

Mój tez nic nie wie. I szczerze to teraz tak się zastanawiam dlaczego za niego wyszłam. Może wcześniej nie widziałam jaki jest naprawde milosc mnie zaslepila czy cos.Nudziarz i juz

Hahahahhaa nudziarz :D wiesz ja mysle ze ja bylam zakochana nastolatka, pierwszy chlopak pierwsza milosc potem dziecko slub.. teraz mam watpliwosci czy to milosc czy przyzwyczajenie..

Edit
Ja jeszcze mam go codziennie w lawce.. i jak go niechcaco szturchne czy kopne to odruchowo mowie "sorry" bo w domu zawsze za wszystko ja przepraszam a on patrzy na mnie z lekkim usmieszkiem i "dont say sorry" i tak za kazdym razem <3

reklama
Jaki temat .. Tak jak u mnie Paulina to juz bardziej przyzwyczajenie ale co teraz odejść z dwójka dzieci ? Ciężko .. Zobaczymy jak to się potoczy u nas ;/ raz jest super facet najlepszy na świecie a za chwile idiota jakich malo dziś pd 8 do teraz był u mamusi przyjechał i zmęczony jest głowa go boli i nawet nie ma siły dziecka przebrać .

Do góry