reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Tyśka - piękne ciuszki upolowałaś:tak:

dziewczyny Wasze wózki tez mi się podobają, kurcze nie wiem na co się w końcu zdecyduje, sama nie wiem co bym chciała:zawstydzona/y: wcześniej miałam x-lander xa i on był sztywny, teraz widziałam wiele wózków na miękkie zawieszenie, tak łatwo się bujają pod naciskiem, w xlanderze się nie dało, i teraz nie wiem jaki wybrać. A te Wasze jak dotykałyście to maja miękkie zawieszenia czy sa sztywne?

reklama
Kitki no j czekam tylko az sie wylecze z dziwcmi i zaczne walke z wyprawka :) zaraz wrzuce link do lozeczka :)

Łóżeczko Dziecięce Kevin JARDREW + Materac GRATIS! (5711307325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tadam to bedzie nasze lozeczko z materacem :) oczywiscie biale i zaplace za lozeczko+ materac i przesylke 180 zl :)) jestem zadowolona z takiej ceny ;). Dla wojtusia tez takie mialam tylko wenge :) do tego dokupie tylko dwa przescieradelka i bd zamawiac gruby kocyk minky z ochraniaczem i rozek wszystko w jednych barwach :))

Ostatnia edycja:

To był pierwszy wózek jaki oglądałam przypadkowo w sklepie ponieważ wchodząc akurat trafiliśmy na parę, która była nim zainteresowana. Sprzedawca dawał im cały wykład wiec przy okazji dołączylismy się jako wolni słuchacze :-). Gościu taką miał gadke, że go w końcu kupili :-). Wózek bardzo fajny. Mnie tylko jedna rzecz w tym modelu nie przypadła do gustu - stelaż a dokładnie te masywne, białe okrągłe plastikowe łączenia. Najlepsze jest to, że na początku nie zwróciłam na to uwagi dopiero inna dziewczyna, która też stała niedaleko nas powiedziała o tym swojemu chłopakowi. Wtedy rozejrzałam się po innych modelach i ... faktycznie te masywne plastikowe łączenia zaczęły mi się strasznie rzucać w oczy i na tle innych wózków ten model stracił u mnie punkty. Wychodząc ze sklepu zauważyłam moonlight carbon no i się zakochałam. Jak wróciłam do domu i zaczęłam oglądać go na internecie to zakochanie minęło. W rzeczywistości jednak wygląda bosko o czym przekonałam się później, kiedy jeszcze byłam z mężem w dwóch sklepach z bardzo dużym asortymentem wózków polskich i zagranicznych i zawsze ostatecznie stawałam przed moonlight carbon. Mąż już stwierdził, że nie będzie marnować ze mną czasu bo i tak nie ma sensu, według niego już wybrałam :-) i chyba ma rację. :-)

Bluelovi - dzięki za linka:-) dodałam do ulubionych, jeśli jednak się zdecyduje na drewniane to mocno wezme jej pod uwagę, też białe bo mamy biało-czarną sypialnie

Alexia - zakochałam się w tych kolorach Twojego wózka, ten szaro-niebieski idealny byłby dla mojego synusia:-D mąz mnie prześwięci bo obiecałam mu ze tym razem będzie taniej i szalec nie będę;-) ale zobaczę jeszcze trochę czasu, może go urobię:-D widziałam na allegro za 2200 3w1

Tyśka - piękne ciuszki upolowałaś:tak:

dziewczyny Wasze wózki tez mi się podobają, kurcze nie wiem na co się w końcu zdecyduje, sama nie wiem co bym chciała:zawstydzona/y: wcześniej miałam x-lander xa i on był sztywny, teraz widziałam wiele wózków na miękkie zawieszenie, tak łatwo się bujają pod naciskiem, w xlanderze się nie dało, i teraz nie wiem jaki wybrać. A te Wasze jak dotykałyście to maja miękkie zawieszenia czy sa sztywne?

Wszystko zależy od oczekiwań. Ja na przykład nie polecę mojego wyboru czyli moonlight carbon dziewczynie, która mieszka w bloku. Ten wózek jest strasznie ciężki i to jest jego największą wadą. Nie wyobrażam sobie wnosić go na 2 czy 3 piętro. Dla mnie akurat nie ma to znaczenia bo mieszkam w domku ( jedyna męczarnia to będzie załadunek do samochodu). :-)

Alexia - zakochałam się w tych kolorach Twojego wózka, ten szaro-niebieski idealny byłby dla mojego synusia:-D mąz mnie prześwięci bo obiecałam mu ze tym razem będzie taniej i szalec nie będę;-) ale zobaczę jeszcze trochę czasu, może go urobię:-D widziałam na allegro za 2200 3w1

Kitki ten kolor szary w rzeczywistości wygląda bosko - jest jaśniejszy niż na zdjęciu. Ten brązowy tez jest fajny - w rzeczywistości jest taki bardzo bardzo jasny. Stawiam na szaro- biały.
Co do ceny to u nas jest bardzo fajny sklep z bardzo atrakcyjnymi cenami. Wiele rzeczy mają taniej niż na internecie. U nich koszt po pierwszej negocjacji stanął na 1800zl. Pewnie będę u nich kupować więcej to jeszcze pewnie coś tam wynegocjuję :-) cena dotyczy 2 w1 bo fotelika nie chce. Potrzebuję solidny do samochodu bo najwięcej będę z niego korzystać a takie z tych 3 w 1 to dobrych wyników w testach bezpieczeństwa nie mają. :-(

Na olx laska ma do sprzedania wózek 3 w 1 ale w brązie plus bazę do samochodu isofix za 1500 zł. Kupiła go w styczniu. Według mnie super okazja. Rozmawiałam z nią dlaczego go sprzedaje. Powód - waga. Nie dają rady zwłaszcza ze dzieckiem opiekuje się babcia i nie daje rady z 3 piętrem. Chciałam go kupić ale wole dołożyć 300 zł i mieć pełną 24 miesięczna gwarancję bo różnie bywa.

Ładne łóżeczko.... szkoda, że jest białe, bo nie pasuje do moich pozostałych mebli stąd mój wybór....

Wy juz tak konkretnie myślicie o wózkach to i ja chyba wybiorę się pooglądać. Chociaż ja juz jestem zdecydowana, chce tylko porównać w rzeczywistości xlandera xcite i xpulse i wybrac kolor.

reklama
Martita - tez ogladalam. X pulse fajniejszy moim zdaniem. Oba maja dosc male przednie kola. Chcesz taki typowo miejski wozek?

Do góry