reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki to dobre wiesci a moze wyniki przyjda szybko i za tydzien bedzie ten transfer;)
Hess. To super trzeba tu krakać na tym forum bo to forum ma magiczna moc;)) i napewno na swieta obsypie nad prezentami
Żanetka ;)) trójpak gehhttt;)

To ja wam tez sie pozale.... Ojj jak boli oj jak boli... Tak mnie brzuszek boli .. Moze zarodeczki wyszukały dwie dziureczki i tak sie zagnieżdżają i mamusie po macicy i jajniczkach smyraja;)

Dziewczyny, mam wrażenie, że w państwie polskim fatalnie się dzieje, ale z naszego forum naprawdę bije ostatnio optymizm. Tyle dobrych wiadomości :) oczekiwanych małp, dwóch kresek, wyników badań i porodów. Naprawdę przyszła dobra passa :) i niech już pozostanie, bo jej teraz wszystkie na maxa potrzebujemy. Zanim PiS do reszty wymorduje nasze nadzieje.

Do mnie moze @ nie przychodzic przez 9 miechow. .. tak bym chciala zeby w tym cyklu sie udalo... ale wszystkie symptomy wskazuja na @ :(
Jakby franca nie przyszla do 8.12 to tez mam testowac... ale chyba sama w to nie wierzę ;(

reklama
Do góry