reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ladykot zazdroszcze podejscia.

Ewix mdlosci wspolczuje.

Ja mam miec dzis okres i bardzo bym chciala zeby sie nie pojawil. U nas maly chory. Leki poszly w ruch. On w domu z niania a ja sie denerwuje.

reklama
Fimka, ok dziękuję :)
Marzycielka, nie mogę się nakrecac, bo rozczarowanie później bardzo boli.. to był dopiero pierwszy cykl, nawet nie jestem na 100% pewna czy się wstrzelilismy, także na luzie. Teraz tylko czekać na @ I działamy na nowo. A za Ciebie trzymam kciuki, aby @ nie przyszła :)

Bertha - piękny sernik! Mniam.
Bardzo lubię serniki!
Widzę płatki migdałów.
Jaki to sernik? Klasyczny?
:p

Hej! Podeśle potem przepis! Bez maki, leciutki, pycha :) posypałam trochę migdałami na wierzchu.

Aaa, zapomniałam sie tez pochwalić ze robiłam pierniczki żytnie z Twojego chyba przepisu w zeszłym tygodniu :) zniknęły w kilka minut jak zawiozłam do rodzinki :)

Bertha, poprosimy o Twój przepis na sernik ;-)
Ja pierniczki będę piec w sobotę, ale tylko tak trochę, bo jestem sama z mężem,a święta też w rozjazdach ;-)

reklama
Aaa, zapomniałam sie tez pochwalić ze robiłam pierniczki żytnie z Twojego chyba przepisu w zeszłym tygodniu :) zniknęły w kilka minut jak zawiozłam do rodzinki :)

Ojej! Ale fajnie! Bardzo mi miło, takie wiadomości jeszcze bardziej zachęcają mnie do opracowywania nowych receptur! :)
CLO (Clistillbegyt) to lek na stymulację owulacji, brałam go przed pierwszą ciążą, bo nie mogłam zajść.
I teraz też może być ciężko. Dlatego idę, żeby już następny cykl był na lekach.
100 LAT!

Do góry