reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Dziewczyny dawałyście dzieciaczkom już żółtko, bo to już chyba pora, prawda:confused: Ja nie wiem jak małej to żółtko pierwszy raz podać?:eek:

reklama
Renee29 - ja daję żółtko - gotuję jajko na twardo, pół żółtka przecieram przez sitko i dodaję do zupki ze słoiczka. Robię tak średnio dwa razy w tygodniu.

karoo a możesz mi przesłac tę książkę (wersje rozpakowaną) bo z ta spakowaną tez mam problemy...
pewno, tylko maila poprosze. Kurcze, nie wiem czemu Madzie sie nie otwiera... :eek: :confused:

moja tez uwielbia szpinak:tak:

ale jak karoo kupujesz mrożony to go gotujesz prawda?tylko jak przecież on jest rozbebłany:baffled:
tak, gotuje, wrzucam do warzywek pod koniec gotowania, a potem miksuje razem z reszta :-) wcale nie gotuje oddzielnie, po co :-)

Dzięki Karoo ale nadal nie dam rady otworzyc , wychodzi komunikat "błąd nieprawidłowej składni":baffled:
bede się poprostu wzorowac na tym co juz napisałaś, a jak będe miała pytania to będe ci truć tyłek;-)
Bardzo prosze :-D uwielbiam jak ktos mi tylek truje :-D

ooo to widzę, że muszę spróbować szpinaku, bo moja Alka coś się ostatnio z nowościami zaniedbała, nawet deserki jej nie smakują, pluje na odległość:-D
żółtko tylko rozgniatam widelcem i dodaję do zupki już ugotowanej, chyba czas zacząć podawać coś z grudkami, w końcu zęby już ma:-D:-D:-D

u Piotrusia wczoraj zadebiutowało pół żółtka. od niani wiem, że zjadł :-)

my z zielonymi warzywami mamy problem. jedyne zielone to chyba groszek w daniach gotowych. chciałam mu dać to danie szpinakowo-ziemniakowe z HIPPa ale w składzie ma masło i śmietanę, więc odpada :-(
blendera nie mam, więc nie mam mu jak robić obiadków, poza tym to jednak pracochłonne, a ja za dużo czasu nie mam. poza tym, młody nie ma jeszcze zębów. może jak skończy młody rok to wtedy przerzucimy się na mamusine żarcie.

reklama
Do góry