reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Madguś, brawa dla Was. Wierzę, że wszystko się ułoży i powoli zapomnisz :tak: Cieszę się, że drążycie temat i jesteście w nim razem :-)

Nie mysl, że byliście dobrym małżeństwem, ale, ze JESTESCIE!! Znam wielu facetów, ktorzy nie podjęliby tego wyzwania i zostawiliby babeczkę samą z tym problemem. Twój mąż tego nie zostawił, Ty też, więc RAZEM pozbieracie wszystko :-)

reklama
A ja znowu chora. Miesiąc temu zaraziłam męża, mąż teściową, teściowa Stasia a teraz Staś mnie. Na dodatek chodzę do pracy na popołudnie, bo koleżanka też chora.
W sobotę przyjęcie Stasia. Dziś robiłam za zaopatrzeniowca.
Mój mały o 16:00 skończył roczek, a ja nawet nie miałam dziś czasu żeby z nim pobyć i powspominać.
I z tego powodu chce mi się ryczeć.:-(

Mama Stacha - kuruj się dziewczyno!!! współczuję Ci, bo niedawno i u nas cała rodzinka była chora:eek:

jestem szczęśliwa - dziś weekend!!!!! 2 dni wolności:-):-):-)

Osinko, napisałam CI prywatną wiadomość z pytaniem o fotelik rowerowy...nie czytałaś czy nic mi nie możesz poradzić????

nie zauważyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam

nic Ci nie doradzę Kasianka, bo w ubiegłym roku sprzedaliśmy nasze rowery (nie mieliśmy ich gdzie trzymać), nowe kupimy dopiero za ok. 2 lata, przed samym wyjazdem na wakacje:happy:

ooooo:szok: sprzedaliście rowery...ja dzisiaj włąśnie kupuję nowy, żebym mogła bezpiecznie Gigę na nim wozić ale ciągle się zastanawiam nad tym fotelikiem..pewnie kupię losowo, w razie czego później zmienię na inny, no chyba że, odpukać, Idze się jeżdżenie nie spodoba:baffled:

Madzia- bardzo się ciesze że jakoś sobie wyjasniliście....:tak: :tak:

Milla- główka do góry...będzie dobrze zobaczysz:tak: :tak: a tak swoją drogą...te chłopy sa jakies dziwne ...moze to ta pogoda jakaś magiczna

reklama
Mam dzisiaj doła straszliwego, byliśmy z Mateuszkiem u lekarza, bo kaszle. Lekarz go zbadała I dostaliśmy skierowanie do kardiologa:sick: pani doktor usłyszała jakieś szmery nad serduszkiem. Powiedziała, żeby się nie martwić, gdyż u dzieci to sie często zdarza. Ale ja oczywiście płaczę i umieram ze strachu:-(

Do góry