• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Witajcie Cioteczki, nie nadrobie niestety tego co naprodukowalyscie. Ja ostatnio nie mam czasu na nic, kupe zamieszania i roboty ze sprzedaza domu i zalatwianiem spraw zwiazanych z kredytem. Do tego remont na nowym mieszkanku w toku i tam tez trzeba spraw dopilnowac. Juz powoli nie wiem jak sie nazywam. I zeby bylo malo, to dzis sie spielam z moim P, niestety przy Lolu i jestem przez to zalamana, bo nie powinnam do tego dopuscic, a jednak. Buziaczki Kochane Cioteczki - Trzymajcie Sie :-)

reklama
Dokladnie rok temu o 8 dostalam tabletke na wywolanie , ok 9 pojawily sie pierwsze skurcze...... a o 12.18 Selincia byla juz z nami :-) :-)
jak tylko sobie przypominam ten dzien to mam lzy w oczach...... a teraz to az sie poryczalam :-D ciekawe czy zawsze bede juz tak ckliwie wspominac ten dzien :tak:
oj jak ten czas zlecial a Selinka ma juz roczek :-) :-) i przygotowujemy sie do imprezki urodzinowo -chrzcinowej :happy:

izka ja cie rozumiem my wlasnie kupujemy dzialke budowlana.......projekty, urzedy .... a do naszego domu jeszcze taka daleka droga :zawstydzona/y:

KatiNj - jak to nie chroni sie kobiet w ciąży? Uszka do góry będzie dobrze.

Kinguś - ..dzieki za słowa otuchy

Mamooli- widze że my jestesmy równolatki....

Izka witaj ...trzymam kciuki aby się wam wszystko spełniło co zamierzyliście...a remont współczuje

Asia21- mnie też się zebrało na wspominki a z cesarskiego cięcia pamiętam każdą chwilkę ...jak wyjęli Antosia....i dali mi go zobaczyć...takie maleństwo:tak: :tak:

powoli wracam do normalnego zycia, prawie codziennie z mezem rozmawiamy. probujemy znalezc powod. jedyne co mu przychodzi do glowy to jakis chwilowy zanik kontroli-po pijanemu.
staram sie w to uwierzyc, ale jest mi ciezko.
ja zawsze myslalam ze jstesmy udanym, szczesliwym malzenstwem, nigdy nawet sie nie klocilismy... a tu takie rozczarowanie :no:

ale dobra koniec smecenia. dziekuje za dobre slowa. mozna na was liczyc :tak:

dziewczyny nasze pociechy koncza rok a jak zauwazylam kilka z nas tech obchodzitakie okrągle urodzinki :-) przekrroczymy magiczna 30 ja tez w tym roku koncze 30 lat ludu jak to zlecialo:szok:

a rok temu bylam na porodowce i czekalam i czekalam az w koncu o 23-05 pojawil sie pan wiosenka moj antos dzis konczy roczek Asia21 ja tez z samego rana sie poryczalam :confused:

reklama
dziewczyny pisze w imieniu Violi ktorej niestety padl komputer ;-) :-D
wiecie jaka Antos sprawil jej pierwszoroczkowa niespodzianke??
zaczał dzis chodzic
gratulacje dla Antoniego!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry