reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
U nas jajo narazie w odstawce :( najpierw było wszystko ok. zadnej wysypki, ładnie sie przyjęło, a od jakiegoś czasu Kubas wymiotuje po jajku, nie wiem co mu sie przestawiło... cofa mu sie juz w trakcie jedzenia

dziewczynki karmiące piersią

podawałyście już swoim dzieciom mleko nestle albo bebiko dla Juniora (od pierwszego roku życia)??

nie wiem czy my możemy takie cudo podawać swoim pociechom?? kusi mnie kakao na śniadanie dla Agatki:zawstydzona/y::-p

ja jeszcze żadnego nie podawałam Osinko..na półce stoi bebiko junior, właśnie sprawdziłam:-) mój wspaniałomyślny mąż kupił...bananowe:-) a prosiłam- normalne!!!
ze "sztuczności" to Iga czasem pociapie kaszkę z mlekiem modyfikowanym, ale znikome ilości..ciągle myślę o odstawieniu jej. astma mi się nasila bo nie biorę leków, Iga coraz bardziej rozbestwiona przez tego cyca a mnie zalewa nocami jak na początku karmienia :-:)-(a im bardziej myślę o odstawieniu, tym bardziej mnie zalewa:wściekła/y:

dziewczynki karmiące piersią

podawałyście już swoim dzieciom mleko nestle albo bebiko dla Juniora (od pierwszego roku życia)??

nie wiem czy my możemy takie cudo podawać swoim pociechom?? kusi mnie kakao na śniadanie dla Agatki:zawstydzona/y::-p

My wypróbowaliśmy WSZYSTKIE dostępne na rynku mleczka modyfikowane. Po łyku każdego z nich Szymon miał odruch wymiotny, więc już nie zamierzam próbować.

Dziewuszki ja może rozwieje nieco wątpliwości....dzisiaj chcaiąłm kupić jak zwykle bebilon3 dla Antka a tu co widze puste półki i to nie tylko w jednym sklepie...więc załamana stanęłam nad półkami z mlekiem i stwierdziłam że kupie Nestle Junior od 1-3 lat ..o smaku waniliowym :tak: :tak: ..a kilka dni temu wyjęłam ze skrzynki przesyłke reklamowa z nestle i tam była próbka tego mleka i dałam wtedy spróbować własnie to Nestle Junior nic się nie działo.......:tak: :tak: i dzieki Bogu mogłam cos kupic wiedząc że nic Antkowi po tym nie jest

Jest to nawet dobre mleko (w smaku) ale nie ma szału......no ale coś kupic musiałam i jest w proszku ...a ja myśłałam że płynne

Natomiast normalnie pijemy Bebilon 3 dla dzieci powyżej 12 miesięcy

reklama
KAsiulla, a ja nie wiem czy jest zwykłe bebiko...to może nie będę jeszcze krzyczeć na tego mojego męż- najpierw sprawdzę:-)

Zwykle Bebiko 3 istnieje :) u nas obserwujemy jego wplywa na Maja po przejsciu z 2 na 3 ma troche zatwardzenie (nie wiem czy przypadkiem nie spowodowane nadmierna miloscia do bananow). Wiec jej ukochane babam poszly w chwilowa odstawke

U nas jedzone jest prawie wszystko oprocz slodyczy oczywiscie ostroznie i nieprzyprawione. Moja mama i tesciowa caly czas sa niepocieszone bo czekolade uwazam za zbedny posilek.
Maj ostatnio doszedl do etapu samodzielnego jedzenia widelcem hmm czysto pozniej nie jest ale ile ma frajdy.

Do góry