reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
reklama
Teresko , Osinko od nas dojdą napewno ...usprawiedliwiałam się kilka razy już ...że karteczki dojdą od nas z małym poślizgiem....z uwagi na wielośc zajęc nie miałam jak :tak: :tak: :tak: sorki z góry
ale wiecie do nas tez nie wszystkie dotarły ....ale od Was sa .:tak: :tak:

u nas tez stan 21, a wyslanych 33. ale to razem z policzeniem dziewczyn ktore uprzedzily ze sie wycofuja :tak: ;-) wiec mysle ze i tak nie jest zle.
i chyba tez dam tu podzikowanie "grupowe" jak znajde chwilke
;-)

Jejku, mialam napisac podziekowana za katreczki, ale nadal nie mam kiedy usiasc, policzyc i napisac. Wstyd przyznac ale mam jeszcze 6 karteczek do wyslania, naprawde mam urwanie glowy i czasem to nie wiem jak sie nazywam. Obiecuje wyslac je w tym tygodniu i tez w tym tygodniu napisze podziekowania.
Caluski dla Wszystkich ;-)

reklama
Do góry