reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
a do nas sie wróciła karteczka.......buuuuuuu....(moj M nakleił zły znaczek ).........zaraz naklejam dodatkowy znaczek i wysyłam.....(viola30 .......przepraszamy .....za opoznienie )

tereska nie przeraszaj nie ma za co grut ze wrocila i ze odeslalas :-) a przede wszystkim liczy sie pamiec nie wazne kiedy dojdzie:-) :-)

reklama
Mamusie Kochane i Wy Roczniaczki-Robaczki Przeslodkie
niedawno wyslalam kolejna ture spoznionych karteczek, jeszcze zostalo mi kilka do wyslania, juz mam je kupione ale musze wypisac, zaadresowac i wyslac, a to pewnie potrwa znow kilka dni. Bardzo podoba mi sie ta akcja, Lolowi tez, do dzis wisza karteczki na scianie i Lolo co ranek pokazuje paluszkiem na nie i sie usmiecha. Pewnie gdyby nie trafilo na okres remontu, przeprowadzki i spraw zwiazanych z kredytem, do tego jeszcze zaczynam dodatkowa prace oprocz firmy ktora mam na glowie (na szczescie moja Sis tez trzyma reke na pulsie) to byloby wszystko z naszej strony na czas. Postaramy sie na Druga Rocznice aby trzymac terminy :tak:
Podziekowania tez napisze niebawem:-)

felqua........a nasza karteczka do Was nie dotarła?????:confused: :confused: :confused:
wysłałam ją miesiąc temu .......:szok: :szok:

zresztą nasze karteczki powinny juz dotrzec do wszystkich marcowych bobaskow....z wyjatkim violi30 ...do ktorej powinna dojsc lada dzień:):)

Dziewczynki mam ogromną prośbę. Czy mamusie dzieciaczków które NIE otrzymały kartki od nas mogłyby dać mi znać na prv:confused: . ??? Wysłałam do wszystkich !!!! a widze że tylko niektóre mamy napisały że otrzymały i nie wiem co jest grane wysyłałam seriami i nie wiem czy podochodziły. dzięki

nasze karteczki mam nadzieje ze wszystkie dotarły ...........gdyby jednak nie to tez poprosze mamusie maluszków ktore nie dostały jeszcze od nas karteczki o przesłanie wiadomości na priva .....

reklama
Do góry