reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Anni :-):-D:laugh2:
Dzisiaj znowu sie pomecze zeby te zdjecia powklejac ale najpierw mezus musi mi je zmniejszyc troche...
Wkleje moje pyzy to sie posmiejecie:tak:

A ja jakaś nietypowa jestem (z czego się coraz bardziej cieszę) bo ani mi nic nie obwisa (odpukać!), ani tej krechy czarnej na brzuchu nie mam (odpukać!), ani brodawek nawet ciemniejszych, nie mówiąc o otoczkach (odpukać!).
Za to jak już mnie "trafi" to się pewnie nie pozbieram ;-) Wy macie czas stopniowo się przyzwyczajać ;-)

Esia i tak tez moze byc:) oby nie!!!Nic milego...ja kreski na brzuniu tez jeszcze nie mam ale wszystko przedemna :( ha!ale za to mam czarne wlochu na brzuniu...o ty nie wspominalam wczesniej...Jeszce czekam na zylaki i hemoroidy hehe;)))

Weź i porządnie odpukaj!!! ;-)
A te włoski na brzuchu to jakiś kolejny objaw o którym nie miałam pojęcia :confused:
No po prostu boginie sexu się z nas zrobiły! :-D

No co ty Esia ? NIe masz kudlatego brzunia??? :)))
Szczesciara...moj jest wlochaty nie tylko od pepka w dol,w gore romniez...to nie sa loniaki (hihhi)ale mieciutkie wloski kolru raczej ciemnego wiec sa widoczne.Pytalam o to polozna i mowi ze to norma ,ze po porodzie znikna w co watpie , bo co , wchlona sie? wytra?

Ale nie narzekam juz,pomimo tych wszystkich objawow i dolegliwosci , jestem najszczesliwszym brzuchaczkiem na swiecie bo oczekuje mojej kruszynki...tak dlugo na nia czekalismy...a teraz podkopuje mnie po zeberkach a za 64 dni bede ja tulic w ramionach...

reklama
A pinsetka to w obiegu musowo ale one odrastaja takie wlasnie loniaste bleh...
ale zanim w ciaze zaszlam to mialam pojedyncze wloski wkolo otoczek sutkowych,takie dlugasne roly:)a teraz znikly huraaa!!!(ostal sie jeden ale juz operacje zrobilam i nie ma...)moze nie odrosna:)))

Do góry