Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olla pięknie to napisałaśNo co ty Esia ? NIe masz kudlatego brzunia???))
Szczesciara...moj jest wlochaty nie tylko od pepka w dol,w gore romniez...to nie sa loniaki (hihhi)ale mieciutkie wloski kolru raczej ciemnego wiec sa widoczne.Pytalam o to polozna i mowi ze to norma ,ze po porodzie znikna w co watpie , bo co , wchlona sie? wytra?
Ale nie narzekam juz,pomimo tych wszystkich objawow i dolegliwosci , jestem najszczesliwszym brzuchaczkiem na swiecie bo oczekuje mojej kruszynki...tak dlugo na nia czekalismy...a teraz podkopuje mnie po zeberkach a za 64 dni bede ja tulic w ramionach...
.

szczekają jak tylko ktoś przejdzie pod domem albo kilometr dalej i tak przez pół godziny (chociaż osobnik dawno zniknął z pola widzenia) i nie ważne czy jest dzień czy 3 w nocy
pozatym gryzą wszystko co zostawi się w zasięgu ich pyska, wczoraj wstałam i zobaczyłam pogryziony i porozciągany po całym ogrodzie papierowy ręcznik. Mąż już na nie nie musi krzyczeć bo wystarczy ze go zobaczą to sikają ze strachu (kilka razy oberwały klapy po dupskach). ech szkoda gadać....