reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jA NIE SPAŁAM CAŁA NOC,MĄŻ MIAŁ WYPADEK -DWA ŻEBRA ZŁAMANE I POOBIJANE ,A MÓGŁ Z TEGO NIE WYJSC-JA NA LEKACH PODTRZYMUJACYCH

reklama
Bidulka! Gosienko nie denerwuj sie ,grunt ze z mezusiem jest ok,mysl o dzidzi,relaksuj sie,spokoj jest twoim sprzymierzencem,w szczegolnosci jak na lekach jestes...przesylamy dobre fluidy :) bedzie ok...musi byc...

Gosia, trzymaj się. Nie gdybaj, że mógłby z tego nie wyjść, tylko ciesz się że to "tylko" żebra - pocierpi trochę razem z Tobą. Trzymaj się ciepło.

Ko mi - wszystkiego NAJ!!!

Gosieńko
z jednej strony to na pewno straszne przeżycie a z drugiej super że tak się skończyło. No i wyobraź sobie co by było gdybyś z nim była! A może lepiej sobie nie wyobrażaj...
Przesyłam Ci ciepłe i spokojne myśli - zrelaksuj się troszkę. Mężowi nic nie będzie - Ty musisz za to zadbać o dzidzię! Pozdrawiam Cię cieplutko.

reklama
Gosieńko, 3mam kciuki bardzo bardzo mocno. akurat wiem co to znaczy, mój miły miał wypadek w dniu, gdy ja się dowiedziałam,że jestem w ciąży. Powiedziałam Mu dopiero za kilka dni.
Będzie dobrze, dbaj o Maleństwo. Jest jeszcze za malutkie by się teraz pojawiło po drugiej stronie.

Do góry