reklama
anni
Fanka BB :)
Gosiu wiem ze nie pomoga nasze zapewnienia i ciepluchne slowka tak w praktyce, bo bardzo przykra to jest sytuacja...Wiedz, ze jestesmy wszystkie dobrej mysli i z Toba - jak co to pisz i czekamy na wiesci
Staraj sie nie denerwowac (choc wiemy ze to trudne):-(
Buziaczki dla WAS, 3-je Wszystko bedzie DOBRZEEEE:-):-):-)

Staraj sie nie denerwowac (choc wiemy ze to trudne):-(
Buziaczki dla WAS, 3-je Wszystko bedzie DOBRZEEEE:-):-):-)
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Gosia trzymaj się - wszystko MUSI być dobrze i na pewno będzie.
Ko mi spóźnione życzenia - wszystkiego NAJ...

Ko mi spóźnione życzenia - wszystkiego NAJ...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Ko mi najlepszego,spoznione ale szczere
:-):-):-)
Gosia trzymaj sie cieplutko,zdrówka dla meza

Gosia trzymaj sie cieplutko,zdrówka dla meza

kachasek
matka-wariatka :)
Gosiu, przyłłączam się do poprzednich wypowiedzi. Głowa do góry!!! żebra sie zagoją, a ty staraj się nie denerwować (najgorsze, co miało się stać - w przypadku męża- już się stało).
ko mi wszystkiego najlepsiejszego (i doskonale rozumiem, co znaczy nie dostać nawet "badyla", mój mąż nie uznaje kwiatków jako prezent, więc jak nie ma prezentów, to nie ma nic)
ko mi wszystkiego najlepsiejszego (i doskonale rozumiem, co znaczy nie dostać nawet "badyla", mój mąż nie uznaje kwiatków jako prezent, więc jak nie ma prezentów, to nie ma nic)
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Gosiu trzymaj się będzie dobrze.
Ko mi sto lat dla ciebie
a kwiatka sama sobie kup, zobaczysz od razu humor ci sie poprawi ;-)
A ja dzisiaj się czuję jakby czołg po mnie przejechał
, ledwo sie przyturlałam z pracki do domku. Czuję się jak otyła, stara baba :sick: . Nawet nie miałam siły obiadu zrobić. Mąż położył mnie do łóżka i zamówił pizze i nawet podał mi obiadek do łóżka, ale za to dostało mi się, że korzystam z lapka zamiast odpoczywać
ale cóż zrobić skoro jestem uzależniona ;-)
Ko mi sto lat dla ciebie

A ja dzisiaj się czuję jakby czołg po mnie przejechał

jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Narazie grzecznie leżę, żobaczymy co będzie w poniedziałek. Byłam u położnej zmierzyła mi ciśnienie i jest w normie, no i "odkrywczo" stwierdziła, że muszę odpoczywać przez weekend.
Do lekarza nawet nie mam jak dojechać, bo auto u lakiernika a u nas jest tylko we wtorki
poleżymy zobaczymy ;-) ale mam teorię, że to moje samopoczucie jest takie paskudne przez tą okropną pogodę i minie razem z nią
W każdym razie mały kopie radośnie po żebrach jak zwykle
Do lekarza nawet nie mam jak dojechać, bo auto u lakiernika a u nas jest tylko we wtorki
poleżymy zobaczymy ;-) ale mam teorię, że to moje samopoczucie jest takie paskudne przez tą okropną pogodę i minie razem z nią
W każdym razie mały kopie radośnie po żebrach jak zwykle
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ja miałam dziś powtórke z rozrywki czyli znowu upierdliwe mochery w przychodni. Nie mam już siły opisywać dokładnie, ale wyzwałam babę od starej ropuchy odwróciłam się i poszłam. Brak mi słów do tych głupich starych bab...