reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotek to się nazywa mieć szczęście;-) ja w przychodni takich rewelacji nie mam, bo jak idę do laboratorium, to jakoś zawsze jest pusto:tak:
ale jak pomyślę, że jak wrócę do pracy, to będę zmuszona oglądać i wysłuchiwać te mochery, jak się przekamarzają, która pierwsza w kolejce + narzekanie, czemu to wszystko tak długo trwa, to aż mi słabo się robi (na pracę nie narzekam, tylko właśnie na te stare baby +dziadki gratis, oni też potrafią zaleźć za skórę - czasem nawet są gorsi:wściekła/y: )

reklama
Dzieki dziewczyny za słowa otuchy,jestescie kochane !!!!
Ja leze bo skurczyki sie nasiliły -zobacze jak jutro pa

Gosia mam nadzieję, że dzisiaj lepiej się czujesz.

Ja nie śpię już godzinę i nie pytajcie mnie dlaczego bo sama nie wiem :zawstydzona/y: czy wy też nie możecie spać?? Ja ani w nocy, ani nawet w dzień wyspać się nie mogę i chodzę półprzytomna :-(

Jolka ja tez tak mam:tak: Dzis sie obudzialam o 2 rano i chyba do 4 -5 nie spalam. A teraz jestem o 2godzin na nogach - dziwne...

P.S
Dziewczyny bylam wczoraj na polinezyjskim masarzu - normalne superrr...
To jest taki delikatny masarz, ze niby nic...nawet jak mnie kobietka masowala to myslalam sobie - kurcze tak to ja tez moge hehehe

potem jak przyszlam do domku to wszystko mnie bolalo. Dzis wstalam i czuje sie jak nowo narodzona - jakbym mialala 5 kg. mniej :-):-):-)

A Moj Ukochany w SIODMYM niebie. Najpierw byl sceptyczny, ze on to nie - wczoraj mi dziekowal z 10 razy :-D:-D

Jolka, chyba większość z nas ma problemy ze spaniem.
Chociaż mi (odpukać) troszkę minęły po wyjściu ze szpitala. ;-)
Tam przez 7 nocy tak się wymordowałam, że teraz chyba muszę to odespać po prostu :-D :tak:

Anni zazdroszczę ci tego masażu :-D

Ja z pęcherzem nie mam żadnych problemów, nawet jak się rano obudzę to nie muszę zaraz iść :tak:
A jak chodziłam z juniorem w ciąży to gdzie przyłożyłam głowę tam zaraz spałam :-D dlatego teraz ta sytuacja denerwuje mnie powójnie :wściekła/y:

reklama
A wiecie, że ja mam podobnie. Dziś w nocy musiałam wstać o 3ciej żeby zmierzyć cukier (mam tak 2x w tygodniu), więc nastawiłam sobie budzik. No i najpierw obudziłam się pierwszy raz to nie wiedziałam czy to budzik mnie zbudził i czy już mam mierzyć. Jak wstałam to się okazało że jest dopiero 1sza. Poszłam do klo, i położyłam się znowu. Po jakimś czasie drugie takie przebudzenie i znowu zastanawianie: dzwonił czy nie? Wstałam a tu 2.30. Stwierdziłam - pierniczę i mierzę, przecież nie będę teraz specjalnie czuwać pół godziny. Zmierzyłam wcześniej i poszłam spać. Po czym obudziłam się ok. 7.30 i już nie zasnęłam. Biorąc pod uwagę, że generalnie to ja śpioch jestem, jest to dla mnie nienormalna pora.
A siusiu to robię za każdym razem jak oczy otworzę.

Do góry