reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Cześc Tygrysek ja obie ciąże kontrolowałam u dr Czajkowskiego w Szczecinie na ul.Wielkopolska 17 tel. 0914344085, wizyta kosztowała 50 zł i badanie usg było profesjonalne, dr ma sprzęt do dokładnego badania serca dziecka i można kontrolowac czy nie ma wady a poza tym opowiada wszystko ze szczegółami , liczy paluszki, rączki, nóżki, patrzy czy błony są rozdzielone między paluszkami itd. Naprawdę go polecam. Jest bardzo bezpośredni, ma poczucie humoru. Ja jakbyłam w pierwszej ciąży i pojechałam na usg pod koniec ciąży jeszcze bo lekarze inni wymyślali mi jakieś nieprawidłowości to on popatrzył na mnie i kazał mi na porodówkę jechac! Ja się uśmiałam ale na drugi dzień urodziłam córkę:tak: :-D

reklama
To ja wam powiem, że nie wiem czy lepszy, bo nie znam Czajkowskiego, ale ja byłam u dr Węgrzynowskiego (przyjmuje na Uni, lub na Felczaka klinika HAHS) Usg kosztowało mnie 100, ale byłam w 100 procentach zadowolona, ten lekarz tez jest niesamowitym wszytko dokładnie nam pokazał, także badał serduszko i wszystkie pozostałe narządy i także ma świetne poczucie humoru i super podejście do przyszłych rodziców, u nas niestety były małe problemy z serduszkiem i byliśmy u niego 4 razy i zawsze wychodziliśmy zadowoleni i choć przejmowaliśmy sie bardzo tym małym problemem, to zawsze nas na duchu podniósł i gdy będe szła z następnym dzieciaczkiem też pójdę do niego :tak: Aha on robi również USG 3D i 4D i na płytkę nagrywa wszystko :-D jak sie ma taką chęć:)
Wiec nie tylko dr Czajkowski :-D

Witajcie Dziewczyny;
Zdaję sobie doskonale sprawę, że niekoniecznie pasuję do Waszego forum ponieważ miałam być wrzesniową szczęsliwą mamusią ale niestety Nasz upragniony Aniołek odszedł od na w 7tc.
Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła cieszyć się stanem błogosławionym i, że będzie on trwał od samego poczęcia aż do chwili urodzenia. A, jestem z okolic Szczecina - okolice geanta na guimieńcach - ściskam Was.

:-) strasznie ci współczuje mam nadzieje ze juz niedługo bedziesz miała wspaniałego dzidziusia bedzie dobrze napewno trzymam kciuki

http://www.youngnutrition.net/member/tickers/71789/ticker1.png
ticker1.png
pozdrawiam wszystkie dziewczyny i i pociechy trzymajmy kciuki aby asi sie udało jak najszybciej zostac mamą

reklama
dziewczyny mam problem mojej Majce sie ulewa noskiem pediatra mnie uspokaja ze tak czasami jest i ze z tego wyrosnie ale ja sie martwie może macie jakies rady

Do góry