• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i teraz mi sie cos poplątało w poście :-)
Asia, nie jest Ci cięzko? Jak sobie radzisz dzieckiem i studiami, ja sobie nie wyobrażam:) Na szczescie mam studia za soba, ale taraz nie mam czasu na nic, a co dopiero jakbym jeszcze sie uczyc musiała;-)
Studiujesz przy jasnych błoniach?

reklama
są tu jeszcze jakies ciężarówki czy jestem jedyna?,
JA mam 26 lat synka prawie 4 no i maleństwo pod sercem,nie znam jeszcze płci ale jest mi to obojętne.
a moze słyszałyście cos o szpitalu w Pyrzycach, wiecie jakieś niusy o rodzeniu tam, bo myślę o Zdrojach albo Pyrzycach

słuchaj kinga w wątku przyszłe mamy wrzesień 2007 następnie linki czy jakoś tak harharani zamieściła zrzuty jak dokładnie wkleja się suwaczek i mi się dopiero po obejrzeniu udało wstawić

Kinga wszytsko ok ( tam gdzie jest ten mały) tylko musisz wejsc w Ustawienia, tam u góry pod logo Babyboom i wtedy pojawi Ci sie Panel użytkownika, wejdz w Edytuj podpis (po lewej pod napisem Panel użytkownika) i tam wkleić ten suwaczek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry