reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

No i teraz mi sie cos poplątało w poście :-)
Asia, nie jest Ci cięzko? Jak sobie radzisz dzieckiem i studiami, ja sobie nie wyobrażam:) Na szczescie mam studia za soba, ale taraz nie mam czasu na nic, a co dopiero jakbym jeszcze sie uczyc musiała;-)
Studiujesz przy jasnych błoniach?

reklama
są tu jeszcze jakies ciężarówki czy jestem jedyna?,
JA mam 26 lat synka prawie 4 no i maleństwo pod sercem,nie znam jeszcze płci ale jest mi to obojętne.
a moze słyszałyście cos o szpitalu w Pyrzycach, wiecie jakieś niusy o rodzeniu tam, bo myślę o Zdrojach albo Pyrzycach

:-) witam asie ja nie jestem w ciąży niedawno to znaczy pół roku temu urodziłam drugie dziecko Maje i mam jeszcze starszą Kinge która ma 7 lat

słuchaj kinga w wątku przyszłe mamy wrzesień 2007 następnie linki czy jakoś tak harharani zamieściła zrzuty jak dokładnie wkleja się suwaczek i mi się dopiero po obejrzeniu udało wstawić

Kinga wszytsko ok ( tam gdzie jest ten mały) tylko musisz wejsc w Ustawienia, tam u góry pod logo Babyboom i wtedy pojawi Ci sie Panel użytkownika, wejdz w Edytuj podpis (po lewej pod napisem Panel użytkownika) i tam wkleić ten suwaczek.

reklama
Do góry