izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Oj, to moj maz jest bardziej pod pantoflem, a moze mniej zainteresowany
ale ja z nim nie dyskutuje jakie znieczulenie itd., to moja decyzja i juz. Juz mu powiedzialam ze on bedzie mi plecy masowal i staral sie podtrzymac na duchu a rodzeniem niestety zajme sie ja i tylko ja wiec nie bedzie mi mowic co mam robic. Chyba jakas ostra baba sie ze mnie zrobilam pod wplywem hormonow
Wracajac do tych kremow, faktycznie nie jest dobrze stosowac na taka delikatna skorke detergenty (a jak by nie bylo kosmetyki tez do nich naleza) no ale w upalny czerwcowy dzien z dwojga zlego lepiej chyba jednak ochronic ta skorke cienka werstwa kremu niz narazic na dzialanie promieni UV. Bo nawet w cieniu dziecku moze zaszkodzic. Taka moja opinia i jednak przyszykuje tez krem z filtrami na wszelki wypadek.

Wracajac do tych kremow, faktycznie nie jest dobrze stosowac na taka delikatna skorke detergenty (a jak by nie bylo kosmetyki tez do nich naleza) no ale w upalny czerwcowy dzien z dwojga zlego lepiej chyba jednak ochronic ta skorke cienka werstwa kremu niz narazic na dzialanie promieni UV. Bo nawet w cieniu dziecku moze zaszkodzic. Taka moja opinia i jednak przyszykuje tez krem z filtrami na wszelki wypadek.