reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo u nas znowu słonko u jak fajowo zjemy śniadanko i wyruszamy na plac zabaw dziś raczej nas nie zleje deszcz jak wczoraj:tak:

W szkole ok wczoraj nawet miałam wene i jakoś poszlo jutro znowu :dry:ale początki zawsze sa ciezkie

reklama
Witajcie :-):-):-)
Ja dziś strasznie niewyspana, Majka budziła się co chwila, chyba dłużej tego nie wytrzymam :-:)-:)-( Pomocy, ratunku, czego to moje dziecko nie przesypia całej nocy?

Może spróbuj ziołowej herbatki dla dzieci Rubinki "Senne oczka", którą można kupić w aptece. :confused:

Witam oj upalu ciag dalszy dzis.Moje dziecko juz na smarowane kremem z fi;trem i gotowe do wyjscia.Ale dobrze mam ze u mnie w domu jest chlodno bo sa grube mury.Rano tylko wietrze chalupe a pozniej juz zamykam wszystkie okna zeby mi ciepla nie na lecialo.I jest luksus,normalnie naturalna klima....Dzis o 18:00 ide na msze za tego znajomego.tzn mam zamiar isc ale jak moje dziecko bedzie sie zachowywac w kosciele to nie wiem.Najwyzej pojde z nia na s[pacer do miskow bo sa kolo kosciola niedzwiedzie i park z placem zabaw.

Witajcie w ten znowu gorący dzionek..
U mnie na termometrze 27 w cieniu,masakra,norlanie w chacie mam ze 50 stoopni:-D:szok:,u mnie słonko w moje wsyztskie okna(bo mam środkowe mieszkanie i okna z jednej strony),makabra,tylko w kiblu zimno,hehe

Też zaraz odkurze i potem na dworek zmykam,a jutro to chyba pojade nad morze zobaczyc jak tam morze:-):tak:bo co tu robic innego samemu,a tak z Matim polatam,może kumpele wezme albo kuzynke ze sobą.
Miłego dnia...

Ewcia jak ci fajnie z tym morzem.Wez mnie ze soba.Jak mi sie marzy zeby w tym roku pojechac nad morze,mam nadzieje ze cos moze uda mi sie zrealizowac z tych marzen

Ewcia jak ci fajnie z tym morzem.Wez mnie ze soba.Jak mi sie marzy zeby w tym roku pojechac nad morze,mam nadzieje ze cos moze uda mi sie zrealizowac z tych marzen
Iwonka pakuj się jutro będe po ciebie koło 10,hehe skoczymy razem nad morze zdizećmi...

Ja robie właśnie obiadek zupeczke,będ emiała już przygotowaną i jak wróce to od razu zjemy..

tuśka21 z tą zamianą to nie taki głupi pomysł, moja siostra tak robi :tak: mają 6 miesięczną córkę i teraz ona się nią zajmuje ale od września ona wraca do pracy a szwagier idzie na wychowawczy :-D. Kilka dni temu byłam świadkiem oznajmienia szwagrowi przez siostrę że do jego obowiązków będzie należało pranie, gotowanie obiadów, sprzątanie i opiekowanie się córką! :szok: dokładnie taką minę zrobił! Wymyślił że ona w wolne dni będzie gotować na cały tydzień i będą odgrzewać... no i się pokłócili :no:. Facet! On myślał że na wychowawczym to się tylko siedzi z dzieckiem i teletubisie ogląda!

Witajcie Kobitki;
przed chwilą kończyłam pisać przeogromnego posta i mi go zżarło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas 32 stopnie dzisiaj mają być...RATUNKU!!!!
Kacper po szczepieniu na meningokoki /byliśmy w czwartek/ już doszedł do siebie.Miał wysypkę i biegunkę.Nie wiem czy biegunka była wynikiem szczepienia czy to przypadek,ale juz jest OK.
Przez te upały nie mam w co się ubrać na komunię/w niedzielę ma byc 31 stopni/ a ja mam grubą czarną spódnicę...bbuuuuuuuuu.Moze jutro przlecę przez miasto i uda mi się coś wyszarpać.Ale na taką dużą i grubą d..ę ciężko coś trafić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najwyżej będę ociekać potem w kościele,bo na sali gdzie ma być przyjęcie jest klima.Jeszcze muszę rzucić farbę na włosy a tak mi się nie chce przez ten upał.

Sewa-bardzo Ci współczuję ,że straciłaś Babcię...

reklama
Do góry