ja tez z grubaskow, ale co tamCieżko sie przemoc a co to dopiero bedzie jak zachcianki sie w ciąży nam zaczną !! Ja jeszcze mam z 15 kg nadprogramowych kg wiec w ogóle musze uważać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez z grubaskow, ale co tamCieżko sie przemoc a co to dopiero bedzie jak zachcianki sie w ciąży nam zaczną !! Ja jeszcze mam z 15 kg nadprogramowych kg wiec w ogóle musze uważać
Owszem, ale przestało do was już docierać że jadę do tego szpitala... Stąd nasze nieporozumienie...my bylysmy delikatne, ale widzisz, ze juz przestalo sie to nam podobac...
a jakHmm lody? Czemu nie. Ciężarnej wszystko można; )
uroki ciazy, lezysz juz?Kurde mnie tak brzuch boli strasznie i plecy![]()
oszzzzJa miałam straszną ochotę na McFlurry M specjalnie z trasy zboczył i co ? MASZYNY NIE DZIAŁAŁY!
dobra koniec tematuOwszem, ale przestało do was już docierać że jadę do tego szpitala... Stąd nasze nieporozumienie...