Luxuorius
Moderatorka
ja co zrzuce to mi wraca, musze wrocic do cwiczen, ale to po nowym rokuSzkoda tylko że po porodzie co zrzuciłam to szybko przybrałam o teraz się boję swojej wagi za 9 miesięcy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja co zrzuce to mi wraca, musze wrocic do cwiczen, ale to po nowym rokuSzkoda tylko że po porodzie co zrzuciłam to szybko przybrałam o teraz się boję swojej wagi za 9 miesięcy
czekaj... Mcflurry... Zaraz dzwonię do swojego by mi przywiózł!!! Oby działały maszyny xDJa miałam straszną ochotę na McFlurry M specjalnie z trasy zboczył i co ? MASZYNY NIE DZIAŁAŁY!
Ja mialam tak samo. Co chwile wahania ale zawsze mozna zwolic na tarczyceSzkoda tylko że po porodzie co zrzuciłam to szybko przybrałam o teraz się boję swojej wagi za 9 miesięcy
poczatki najgorsze, bo wiem jak ja sie czulam na poczatku ciazy, totalnie bez silyJa przed ciążą ważyłam 62 teraz 59.
Luxuorius leże a tyle na ile mi Filip daje. W niedziele leżeliśmy do 15tej, ale dzisiaj chciał się ze mną bawić, a ja się czuję tak słabo, że nie dam rady![]()
Ja tez kiedyś byłam szczupła i powiem Ci ze moja nadwaga mi nie przeszkadzała, na zdrowie nie narzekałam wrwcz zdrowa byłam i jestem, ale maluszek mi trochę poprzestawiał w głowie i zdrowiej jem:-)ja tez z grubaskow, ale co tamkiedys sie bylo szczupla, jest co wspominac