reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Tez swojego już wymeczylam... Ale to pragnienie dzidzi jest naprawdę mocne i boje sie ze mogłam w owu nie trafić albo ze przegapimy ... Dzis 18 dc wiec teoretycznie mam jeszcze płodne nawet mokro tam jeszcze jest ale mój partner chyba spisuje a do spodni rękoma albo... ryjkiem...na sile mu sie nie dorwę ..Ehh
Lyara a wszystko już dobrze??

reklama
Tez swojego już wymeczylam... Ale to pragnienie dzidzi jest naprawdę mocne i boje sie ze mogłam w owu nie trafić albo ze przegapimy ... Dzis 18 dc wiec teoretycznie mam jeszcze płodne nawet mokro tam jeszcze jest ale mój partner chyba spisuje a do spodni rękoma albo... ryjkiem...na sile mu sie nie dorwę ..Ehh
nie miej takiego parcia, blagam, bo sie zablokujesz

To prawda ze dziecko jest cudem a z perspektywy czasu i starań chyba bardziej sie docenia :) ja prosiłam koleżankę zeby mnie opamiętała gdybym świrowała :) ale chyba jest ok :)

Chyba ok... boli jak cholera,czuje jak mi krew cieknie ale mam lezec... za 3 tygodni jakies wyniki beda tego co tam bylo... Ide spac... niedobrze mi

Witam was dziewczynki po kilkudniowej nieobecności :) nie maialam dostępu do neta i stęskniłam sie za wami ;) jak Boga kocham, chciałam was nadrobić ale nie było szans ;) także tak:

Witam wszytkie nowe staraczki, za testujące trzymam kciuki &&& ;)

No i garść nowych wieści po wizycie i gin. Torbiel 6x5 cm, nie ma zamiaru się nigdzie wynieść, jutro rano jadę na pobieranie krwi na markery nowotworowe i z wynikami do gin albo jutro jak już będą albo 4 stycznia. Jak wyniki będą ok, to dostanę na 20 dni silne hormony na zlikwidowanie torbieli. Jak zejdzie przez ten miesiąc to od końca stycznia staranka pełna parą :) a jak nie zejdzie, to będzie mnie czekać laparoskopia i dopiero po niej wracam do starań :) Ale jestem dobrej myśli i wierzę, ze będzie dobrze :)

Witam was dziewczynki po kilkudniowej nieobecności :) nie maialam dostępu do neta i stęskniłam sie za wami ;) jak Boga kocham, chciałam was nadrobić ale nie było szans ;) także tak:

Witam wszytkie nowe staraczki, za testujące trzymam kciuki &&& ;)

No i garść nowych wieści po wizycie i gin. Torbiel 6x5 cm, nie ma zamiaru się nigdzie wynieść, jutro rano jadę na pobieranie krwi na markery nowotworowe i z wynikami do gin albo jutro jak już będą albo 4 stycznia. Jak wyniki będą ok, to dostanę na 20 dni silne hormony na zlikwidowanie torbieli. Jak zejdzie przez ten miesiąc to od końca stycznia staranka pełna parą :) a jak nie zejdzie, to będzie mnie czekać laparoskopia i dopiero po niej wracam do starań :) Ale jestem dobrej myśli i wierzę, ze będzie dobrze :)
bedzie dobrze,musi byc!!! zycze bys ze mna na koniec kwietnia wrocila do staranek, bo ja wtedy wracam do gry :biggrin2:

reklama
Do góry