reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Za tydzien bede sie doszukiwac objawow z pierszwj ciazy.1.objaw rumience dzien przed okresem 2. sluz kremowy 3.żyły na piersiach i klujacy jajnik a w dniu @ test pozytywny.Ale jak to sie mowi kazda ciaza inna i inne objawy

Czytalam, ze czasem nawet w dniu @ nic sie nie pokaze. Ja sprawdzilam 4 dni po ijest cien rozowy tylko. taki bardzo bardzo delikatny.. takze... poczekac trzeba..a wiem, ze czekanie najgorsze:)

Gosia ja mam @ na 5.12 eiec prawie razem. Ja juz testowalam dwa razy tez z ciekawosci. Teraz skonczyly mi sie testy eiec postanowilam czekac az nie pojaei sie @ :)

No i to jest właśnie stresujące. .. bo zawsze jest nadzieja..☺ nawet jak się @ dostanie to I tak człowiek myśli, że może jednak... ;)

Niunias ja jak bylam latem w ciazy to pierwszy test zrobilam w Pl chyba 3 albo 4 dni przed planowana @ nie wyszlo nic, w dniu olanowanej jak zrobilam to tez nic nie widzialam a jak wrocilam z pracy to cos mnie tknelo zeby zajrzec jeszcze raz i byla duga bardzo blada, wiec nie wiedzialam cZy test juz nie wazny cZy poprostu za szybko wyrzucilam . Na drugi dzien zrobilam kolejny i wysLa juz ale tez blada, pozniej zrobilam jeszvE chyba z 4 i wszystkoe pozytuwne ale niestety ciaza sie nie rozwinela i mialam zabieg a udalo sie nam za 1 razem . Mam w domu kilka testpw bo kupilam przez neta bo zawsze taniej ale juz nie robie narazie jak w srode nie prYjdzie to zrobie w czwartek.

reklama
Do góry