bertha
Fanka BB :)
Tu piszą ze możliwa jest taka sytuacja, ale nie doprecyzowali jaki jest ten odstęp czasu.. http://www.ladycomp.pl/Owulacja___8_pytan__133
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Oo, objawy dają nadzieje!! Testuj jutroHej dziewczyny!Ja już się niecierpliwie i tracę nadzieję. Na 5 stycznia niby mam dostać okres, to i tak nie wiadomo bo mam bardzo nieregularne cykle. Tak czy inaczej dzisiaj jest 26 dzień cyklu. Bolą mnie piersi już jakoś od 15dc, teraz już w ogóle są dziwne, nabrzmiałe i z nowymi rozstępami (tak jak w pierwszej ciąży) ale sutki robią się twarde i takie wrażliwe, że szok. No i właśnie od paru dni mam dyskomfort podbrzusza, tzn pojawia się taki ból jak na miesiączkę parę razy dziennie. Testować mam zamiar jakoś po kilku dniach po przewidywanej miesiączce. Matko tak bardzo bym chciała, żeby w końcu się udało.
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Niunia 28 dniowe..Wena a jak dlugie masz cykle ?
Niunias ...slownik mi poprawilNiunia 28 dniowe..![]()
No to zacznie sie pakowanie. Przynajmniej bedziesz miala czym zajac mysli i czekaniejaka jestem szczesliwa!! za miesiac sie przeprowadzamy, w koncu wieksze mieszkanie i w centrum miasta, wszedzie blisko,w koncu![]()