reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Strawbelka dobrze piszesz z tym owu i lh. Mowi sie ze od zrobienia testu do 48h chyba godzin bedzie owu- w sumie tez musiałabym zacząć ronić ten test :) bo juz kilka dni po @.

Bertha a brałaś clo albo jakies inne wspomagacze ? Czasem pęcherzyk nie pęka tylko sie zapada i przy monitoringu co dwa dni nie da sie w pełni określić tak mówił mój gin so którego chodziłam przez dwa lata :/

Hime no objawy jak na ciaze :)

Lux a co za miasto ?:)

EM Ka mogą to też być objawy okresu niestety.

My w tym roku też mamy nadzieję na przeprowadzkę do tego jeszcze ślub planujemy wziąć jeszcze w tym roku. Oby wszystko się udało.

Strawbelka dobrze piszesz z tym owu i lh. Mowi sie ze od zrobienia testu do 48h chyba godzin bedzie owu- w sumie tez musiałabym zacząć ronić ten test :) bo juz kilka dni po @.

Bertha a brałaś clo albo jakies inne wspomagacze ? Czasem pęcherzyk nie pęka tylko sie zapada i przy monitoringu co dwa dni nie da sie w pełni określić tak mówił mój gin so którego chodziłam przez dwa lata :/

Hime no objawy jak na ciaze :)

Lux a co za miasto ?:)
Wągrowiec, blisko Poznania, mieszkalismy juz tam kiedys, wszedzie bede miec blisko

@Luxuorius Do teściów do miasta. Później będziemy rozglądać się za czymś. Bo tu na wsi jest masakra z dojazdami gdziekolwiek... A niestety oboje nie mamy prawa jazdy, zrobiło by się to też autobusy mogą nie pasować, a w weekend to już w ogóle do 15 autobusy w tą i z powrotem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry