reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No powstały jej torbiele na jajowodach . Wiec niby trzeba się leczyć sprawować jaki jest powód ale jak widzę co się dzieje to już sama nie wiem . . .
Zalezy jakie torbiele? Bo moga byc np z niepeknietych pecherzykow i one potem czesto same sie wchlaniaja, albo czekoladowe wypelnione krwia i one sa zazwyczaj przy endometriozie. Te torbiele to na jajnikach rozumiem ze sa. Moze mies zaochane jajowody i wtedy trzeba przepchac, nie zawsze sie udaje i wtedy tylko in vitro zostaje. Kasia musisz cos dzialac jak chcesz dzidziusia. Dobry lekarz i diagnostyka to podstawa.

reklama
Wiem ze musze coś wymyślić. Urlop w sierpniu wiec odpada. Zostaje mi tutaj poczekam dwa miesiące a w tym czasie będę szukać ginekologa

Mamy trochę blokadę bo nie znamy dobrze języka . A prosić znajomych to tak śmiesznie bo wizyt będzie dużo . Ale czytałam ze niektóre placówki mają tłumacza ale nie wszystkie

Witaj Kasia. Musisz znalezc czas na badania i przylatywac do pl na badania. Czasami mozna trafic tani lot i wtedy zrobic badania na nfz skoro w uk tak kroja.

Wspolczuje wam z tesciowymi. Ja co prawda mieszkac bym nie chciala z nia w jednym mieszkaniu ale jest kobieta aniol.
Nie raz jak Nikola byla mala to bralismy ja ze soba na urlop bo i sobie uzyla a my moglismy wyjsc wieczorem .
Codziennie odprowadza nam dziecko do szkoly obiera i zaprowadza do mojej mamy na obiady. Nigdy nie odmowi pomocy wiec mozemy tez z mezem wyjsc gdzies sami i spedzic czas we dwojke.
Czasami mnie zawstydza bo uwielbia prasowac i sprzatac i jak siedzi z Nikola w domu to albo wyprasuje albo wlaczy pralke. W tym roku pojechalismy na urlop to mi nawet okna umyla. Ona w ten sposob tez chce zrewanzowac sie za to ze fundujemy jej wakacje farie i inne rozrywki.
Prosze ja zeby czasami przystopowala i wie ze np do szafek nie ma prawa zagladac bo mi sie to nie podoba.
Najbardziej cenie w niej to ze zawsze stoi za mna murem. Czasami nawet bardziej niz za swoim synkiem.
Ogolnie dobrze mam z mamami ;) na pewno nie zamienilabym je na inne...

Witaj Kasia. Musisz znalezc czas na badania i przylatywac do pl na badania. Czasami mozna trafic tani lot i wtedy zrobic badania na nfz skoro w uk tak kroja.

Wspolczuje wam z tesciowymi. Ja co prawda mieszkac bym nie chciala z nia w jednym mieszkaniu ale jest kobieta aniol.
Nie raz jak Nikola byla mala to bralismy ja ze soba na urlop bo i sobie uzyla a my moglismy wyjsc wieczorem .
Codziennie odprowadza nam dziecko do szkoly obiera i zaprowadza do mojej mamy na obiady. Nigdy nie odmowi pomocy wiec mozemy tez z mezem wyjsc gdzies sami i spedzic czas we dwojke.
Czasami mnie zawstydza bo uwielbia prasowac i sprzatac i jak siedzi z Nikola w domu to albo wyprasuje albo wlaczy pralke. W tym roku pojechalismy na urlop to mi nawet okna umyla. Ona w ten sposob tez chce zrewanzowac sie za to ze fundujemy jej wakacje farie i inne rozrywki.
Prosze ja zeby czasami przystopowala i wie ze np do szafek nie ma prawa zagladac bo mi sie to nie podoba.
Najbardziej cenie w niej to ze zawsze stoi za mna murem. Czasami nawet bardziej niz za swoim synkiem.
Ogolnie dobrze mam z mamami ;) na pewno nie zamienilabym je na inne...
fajnie masz, ja to moge pomazyc o takiej tesciowej, zle trafilam

reklama
Do góry