ja kiedys je lubilam, ale ograniczylam i naprawde rzadko se zjem, choc wolalabym w ogole tego nie jescHime no tylko nie mow ze Ty zupki chinskie jesz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kiedys je lubilam, ale ograniczylam i naprawde rzadko se zjem, choc wolalabym w ogole tego nie jescHime no tylko nie mow ze Ty zupki chinskie jesz![]()
Ech..Lux Ty to masz z ta tesciowa....niezazdroszczeo jego rodzine i wyszla mega awantura, jakiej jeszcze nie bylo, szok
No prosze Was zupki chinskie...dziewczyny!ja kiedys je lubilam, ale ograniczylam i naprawde rzadko se zjem, choc wolalabym w ogole tego nie jesc![]()
Ale jest już dobrze?o jego rodzine i wyszla mega awantura, jakiej jeszcze nie bylo, szok
yhm, i oby tak zostalo,nawet tesciowa byla u nas wszystko wyjasnic, moze nie sa relacje moje z nia super, ale juz sa poprawneAle jest już dobrze?
ja wiem co tam jest, ale niekiedy maaam taaka ochote na taka zupke naprawde nooNo prosze Was zupki chinskie...dziewczyny!
U co za zmiana, czyzby tesciowa zrozumiala ze zle robi. Lux moze jeszcze bedzie z niej dobra kobieta.yhm, i oby tak zostalo,nawet tesciowa byla u nas wszystko wyjasnic, moze nie sa relacje moje z nia super, ale juz sa poprawne
o malo sie zwiazek kuzwa nie rozpadl, bo ja powiedzialam, ze mam dosc i chcialam odejsc, tak jak mi Skaba napisala niedawno, ze moze dojsc przez tesciowa do rozstania, ona u nas byla wczoraj i z nia gadalam, jest ciut lepiej, moze nie super, ale jakos to sie toczy, spojrzala na mnie innym wzrokiem wczorajEch..Lux Ty to masz z ta tesciowa....niezazdroszcze![]()
Nie jem.Hime no tylko nie mow ze Ty zupki chinskie jesz![]()
no sie zobaczy, zobaczyla zadbany dom, obiad w lodowce dla Tomka, pelna zamrazarke, czystosc i troche z tonu zjechalaU co za zmiana, czyzby tesciowa zrozumiala ze zle robi. Lux moze jeszcze bedzie z niej dobra kobieta.