Ann_
Fanka BB :)
Ja mam termin @ na 1 lutego więc jedna z trzech na końcu ;-)18.01 - chyba jestem na końcu![]()
Będziemy testować we dwie![]()
I ja z wami :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin @ na 1 lutego więc jedna z trzech na końcu ;-)18.01 - chyba jestem na końcu![]()
Będziemy testować we dwie![]()
Nie ja ale taka właśnie będę mieć we wrZeśniubedemama - piekna suknia na zdjeciu! to ty?![]()
pieknaNie ja ale taka właśnie będę mieć we wrZeśniu![]()
Nie ja ale taka właśnie będę mieć we wrZeśniu![]()
10 wrześniapieknaktorego wrzesnia masz slub? ja bede miala 12 wrzesnia pierwsza rocznice
![]()
Ja tez mam sucho po okresie często. A czasami tak mi się wydaje ze to wina tamponow co o tym sądzicie?Cześć kochane, rety nadrobiłam wszystkie milion stron od wczoraj ale oczywiście wszystko mi się pomerdało. Jak na razie nie ma nowych przyszłych mamusiek, w takim razie trzymam dalej kciuki &&&&&&&&&&
Ja ręczniki zmieniam co dwa dni, osobny mam do ciała i osobny do włosów. A do rąk mały zmieniam codziennie, piorę w kapsułkach zazwyczaj ariel na 90 stopniach ale raz kupiłam takie fatalne ręczniki że żadne pranie ich nie ratowało, wystarczyło wytrzeć ręce a już śmierdziały, a po praniu to masakra. Taki zapach brudnego, mokrego psa, nigdy więcej takich ręczników. Dlatego głównie kupuję w eurofiranach, jakościowo mi odpowiadają.
Dziś 10 dzień cyklu, zrobiłam test owulacyjny, wynik negatywny. Po kąpieli spróbuję określić szyjkę, nigdy tego nie robiłam zobaczymy czy coś z niej wywróżęno i kurczę śluz mnie martwi, zawsze byłam raczej wilgotna a teraz to tak bardziej sucho się zrobiło, no jedynie jak @ to mokroooo ale to nie o taką wilgoć mi chodzi.
Życzę Wam misie dobrej nocy.
dziewczyny, zaczyna mnie gardlo bolec i kicham... czym sie podkurowac, zeby ewentualnej kijanki nie truc?..