to by polknieciem zaszla, bo patologia zawsze ma to "szczescie"Tragedia. Taka wziąść I zaszyć:-)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to by polknieciem zaszla, bo patologia zawsze ma to "szczescie"Tragedia. Taka wziąść I zaszyć:-)
Kule mam ale jak się denerwuje . A tak to zgaga tylko i klucie obolały mam brzuch i kręciło się Dziś w głowie. Nic więcej może poprostu dostane szybciej okres i tyle:-)Kasiu ja jeszcze na samym poczatku ciazy mialam taka jakby kule w gardle
Napewno zgłosi się do szpitala po dziecko za kilka dni bo szok jej przejdzie i będzie super matka:-)to by polknieciem zaszla, bo patologia zawsze ma to "szczescie"hahah nie no smieje sie, pewnie jest tak rozjechana, ze by nie dalo rady
ja zawroty glowy mialam jeszcze przed terminem @, takie krotkieKule mam ale jak się denerwuje . A tak to zgaga tylko i klucie obolały mam brzuch i kręciło się Dziś w głowie. Nic więcej może poprostu dostane szybciej okres i tyle:-)
oczywiscie a dziecka nie pozna, sami jej przyniosaNapewno zgłosi się do szpitala po dziecko za kilka dni bo szok jej przejdzie i będzie super matka:-)
Taka polityka:-) oby nie przyszła a Gabrys pójdzie do dobrej rodzinyoczywiscie a dziecka nie pozna, sami jej przyniosa![]()
Mój mąż zadał mi pytanie. Co ona czula jak oddawala Gabrysia ? Bala się czy jak . Szczerze mówić nie wiem co mogła myśleć ale napewno jest chora:-)oczywiscie a dziecka nie pozna, sami jej przyniosa![]()
moze nie ma kasy, mieszkania, dziecko bylo wpadka, moze jest alkoholiczka, narkomanka....Mój mąż zadał mi pytanie. Co ona czula jak oddawala Gabrysia ? Bala się czy jak . Szczerze mówić nie wiem co mogła myśleć ale napewno jest chora:-)
Tak samo!!! Jeny dziewczyno może i nam wyjdą dwie kreski, dzis to upadła tak mi sie zakręciło przy wstawaniu z łóżka, i mleko zimne wypiłam i nadal mam cos takieg w gardle co mnie drażniKule mam ale jak się denerwuje . A tak to zgaga tylko i klucie obolały mam brzuch i kręciło się Dziś w głowie. Nic więcej może poprostu dostane szybciej okres i tyle:-)
i tamci ludzie go pokochajaTaka polityka:-) oby nie przyszła a Gabrys pójdzie do dobrej rodziny