Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 29-30 ale pewności nigdy nie makiedu owu jest i czy wogóle jestJa mam regularne. 24-26 dni. Pierwszy termin mialam w pt ostatni wczoraj, ale cierpliwie czekam boje sie ze organizm na zlosc płata mi figle. Dzis jest 28dc
a jakies oznaki na @ masz?Ja mam regularne. 24-26 dni. Pierwszy termin mialam w pt ostatni wczoraj, ale cierpliwie czekam boje sie ze organizm na zlosc płata mi figle. Dzis jest 28dc
hej bylam u lekarza, dostalam leki, mam skierowanie do neurologa, boli mnie nadal, bol masakryczny![]()
Co to jest to amh? Wartosc jakiegos hormonu ?mam obnizona płodnośc amh 1,06 więc nie wiem czy co 2 dzien wystarczy
zycie mnie nauczylo by zapisywac sie od razu gdy zaczyna cos sie dziacWitam
U mnie dziś dzień z dołem, tak sobie nawymyślałam, że masakra
Trzymaj się kochana :*
U mnie dalej bez @, jajnik boli jak cholera. Teraz się tylko zastanawiam, bo wiem, że te bóle to raczej przez tą torbiel, oby tylko nie urosła mocno... Pytanie tylko czy czekać na @ i dopiero się zapisać na wizytę, czy już się zapisać?