Avis
Fanka BB :)
no duza jest i cos na nia mialas zapisane? jak to wygladalo? co lekarz powiedzial?
W sumie to nic mi o niej nie powiedział, tylko, że nie groźna... A od niedawna boli mnie z tamtej strony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no duza jest i cos na nia mialas zapisane? jak to wygladalo? co lekarz powiedzial?
Biednahej bylam u lekarza, dostalam leki, mam skierowanie do neurologa, boli mnie nadal, bol masakryczny![]()
to ja bym poszla do lekarza, jesli bol jest bardzo silny, to nie ma zartowW sumie to nic mi o niej nie powiedział, tylko, że nie groźna... A od niedawna boli mnie z tamtej strony![]()
Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.Ja dostałam @ dwa tygodnie po porodzie, karmiłam tylko miesiąc... dostałam bardzo silnej alergii i musiałam przez dwa tygodnie antybiotyki braćOdczekałam dwa pełne cykle, później jeden tylko obserwowałam żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, czy owulacja się w ogóle pojawia, a teraz za mną pierwszy cykl starań... jeszcze nie zakończony @ więc czekam i czekam z utęsknieniem
Dostałam już zielone światło od mojej Ginekolog, jeśli przez następne dwa cykle nie zajdę w ciąże to mnie zacznie stymulować clo![]()
tylko ciekawe kiedy ja sie tam dostaneBiednadobrze ze idziesz do neurologa, niech porządnie cię zbadają.
NeSSi hehe dobry, dlaczego nie chce brata? Ile ma lat? :-)
No I lipa:-(dostałam
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.
Oby tylko moj mąż nie był przeciwkono i obym rodziła pierwsze naturalnie bo po cc to trzeba obowiązkowo odczekać..
Mi to pewnie tak szybko się nie uda, więc wolałam wcześniej zacząćNiestety cesarki bardzo często są umawiane i nie mają nic wspólnego z tym że kobieta nie może urodzić siłami natury. Na oddziale na którym leżałam po porodzie z 40 kobiet tylko 2 urodziły siłami natury. Kobiety bolą się bólu, krwi i stresu związanego z porodem, więc wolą się zapisać na cc niż spróbować urodzić same
![]()