reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny jest was tutaj tak duzo , że nie nadążam z czytaniem !!!

A to źle że jest nas az tylu , bo to znaczy , że coraz wiecej osob ma problem z ciążą - a to już mi się nie podoba ;(

Mówili w ddtvn że 1,5 mln par ma problem żeby w ogóle zajść w ciążę. Więc to 3 mln Polaków :-/
A to tylko ci co się leczą.

reklama
jak ja mialam zabieg usuniecia martwej ciazy to mi lekarz opowiadal, ze codziennie maja conajmniej jeden taki zabieg, czesto dwa-trzy, miasto 30 tys plus wioski obok, czaicie to? ile kobiet przezywa taka tragedie :no:

Hehe
To musi być jakaś regulacja paska albo skroc go sobie ;-)

Ja niby przed drugą ciąża (poronilam) miałam ostatni cykl 26 dni ale średnia miałam 27 bo zazwyczaj 29 dni. Teraz mi wylicza apka 29 dni bo to pierwszy cykl z @ po poronieniu i nie ma innych danych. Ale w każdym razie testuje 1 lutego więc razem prawie :-)
To wtedy będę miała ją pod pachą :D jest wysoka ta torebka ale to nic. :D

No poczytajcie sobie dziewczyny o szczepieniach dzieci, jak rozwalaja uklad immunologiczny, o zywnosci gmo co robi z organizmem, o tym jak nas truja z powietrza opryskuja nas aluminium barem i innyn dziadostwem( wpiszcie sobie w google smugi chemiczne na niebie) wiedzie co powiedzial Bill Gates na konferencji, wszystko jest w internecie, o depopulacji ludnosci szczepionkami( wpiszcie w wyszukiwarce) a nasza szczepionka przeciw hpv? Wszystkie kraje ja wycofuja, dzuewczynki zostaja kalekami, w psychiatrykach je zamykaja. Nasz wspanialy rzad wzial je do obowiazkowego kalendarza szczepien. W glowie sie nie miesci, ta szczepionka podobno moze dzialac na jajniki i dziewczynki beda bezplodne. Wpiszcie sobie w google i poczytajcie. W glowie sie nie muesci!!!

No poczytajcie sobie dziewczyny o szczepieniach dzieci, jak rozwalaja uklad immunologiczny, o zywnosci gmo co robi z organizmem, o tym jak nas truja z powietrza opryskuja nas aluminium barem i innyn dziadostwem( wpiszcie sobie w google smugi chemiczne na niebie) wiedzie co powiedzial Bill Gates na konferencji, wszystko jest w internecie, o depopulacji ludnosci szczepionkami( wpiszcie w wyszukiwarce) a nasza szczepionka przeciw hpv? Wszystkie kraje ja wycofuja, dzuewczynki zostaja kalekami, w psychiatrykach je zamykaja. Nasz wspanialy rzad wzial je do obowiazkowego kalendarza szczepien. W glowie sie nie miesci, ta szczepionka podobno moze dzialac na jajniki i dziewczynki beda bezplodne. Wpiszcie sobie w google i poczytajcie. W glowie sie nie muesci!!!
ja sie kiedys wglebialam w ten temat, i beczalam jak czytalam jakie konsekwencje niosa niektore szczepienia za soba, a na temat zywnosci nie bede sie wypowiadac, bo strach jesc cokolwiek

reklama
Do góry