EM Ka
Fanka BB :)
Anin cudownie
a przypomnij który to cykl 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dasz foto?![]()
Anin cudowniea przypomnij który to cykl
![]()
kocham takie widoki!!!! ♥Pierwszy...
i po co? zapraszal ją ktos?!U mnie wlasnie zawital @![]()
A kiedy daje się ta szczepionkę?No poczytajcie sobie dziewczyny o szczepieniach dzieci, jak rozwalaja uklad immunologiczny, o zywnosci gmo co robi z organizmem, o tym jak nas truja z powietrza opryskuja nas aluminium barem i innyn dziadostwem( wpiszcie sobie w google smugi chemiczne na niebie) wiedzie co powiedzial Bill Gates na konferencji, wszystko jest w internecie, o depopulacji ludnosci szczepionkami( wpiszcie w wyszukiwarce) a nasza szczepionka przeciw hpv? Wszystkie kraje ja wycofuja, dzuewczynki zostaja kalekami, w psychiatrykach je zamykaja. Nasz wspanialy rzad wzial je do obowiazkowego kalendarza szczepien. W glowie sie nie miesci, ta szczepionka podobno moze dzialac na jajniki i dziewczynki beda bezplodne. Wpiszcie sobie w google i poczytajcie. W glowie sie nie muesci!!!
Chyba jakos 12 lat albo wczesniej. Na wsiach moga brac dzieci z lekcji i bez zgidy rodzicow szczepic.Strawbelka kiedy się podaję ta szczepionkę HPV?
Anik testowalas? O superowo ale fajnie ze się udało. Kolejna dzidzia![]()
Ja też tak czułam :-)
Happymum no to jutro kolejne kciuki zaciskamy :-)
MamaNadii tule mocno :-*
W następnym cyklu się na pewno uda :-)