anik.
Mama Krzysia :)
widzisz, ze luboisz gorskie klimaty![]()
Kocham
Dlatego przeprowadziłam się w góry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzisz, ze luboisz gorskie klimaty![]()
ja lubie gory, ale zima a tak to kocham morzeKocham
Dlatego przeprowadziłam się w góry![]()
ja lubie gory, ale zima a tak to kocham morze![]()
my chcielismy jechac nad morze w tym roku, chyba, ze zdaze zajsc no to se odpuscimy chybaMorze tez uwielbiam ale raczej w tym roku odpuszczę
ja tez nie przyjmuje koledy, ccii tylko nie mowcie moim rodzicom i tesciowej hehe, bo dostane zjebkeWlasnie ksiadz byl po koledzie i tak dziwnie bo sie pytal czy przyjmujemy kolede, a ja powiedzialam ze nie i poszedl. No coz jestem wierzaca, ale cala ta instytucja kiscielna mnie wkurza, troche sie zagalopowali z tym in vitro i nie bede z nimi gadac.
skad Ty lapiesz takie infekkcje?Anik gratulacje!
Ja się nabawilam albo jakiegoś zakażenia dolnych dróg moczowych albo to przeziębienie.. Masakra, w mieście coś mnie zaczęło boleć, piekło też trochę a po wizycie w toalecie to masakra. Teraz pod kołdrą siedzę bo cieplutko... Wydaje mi się, że to nawroty zakażeń... Ostatni mój posiew moczu miał aż 1000000 ecoli... Masakra znowu będę na antybiotykach.
Mnie to tym in vitro najbardziej wkurzyli!!! Co ich to obchodzi, kazdy ma swoje sumienie a oni chca za wszystkich decydowac!!!ja tez nie przyjmuje koledy, ccii tylko nie mowcie moim rodzicom i tesciowej hehe, bo dostane zjebke