reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
superrr tylko sie cieszyc pewnie no ale rozumiem widocznie w pracy nie chcesz zeby bylo az tak widac?-no wlasnie u niektorych widac dosc szybko a u niektorych pozniej:)ja juz bym chicala byc grubsza na tyle ze widac ze w ciazy jestem;) no to super , ze dobrze sie czujesz..ja tez tylko senna jestem czesto mi sie spac chce..szybko zasypiam wieczorem ale i szybciej wstaje no poprzestawialo mi sie troszke;)

superrr tylko sie cieszyc pewnie no ale rozumiem widocznie w pracy nie chcesz zeby bylo az tak widac?-no wlasnie u niektorych widac dosc szybko a u niektorych pozniej:)ja juz bym chicala byc grubsza na tyle ze widac ze w ciazy jestem;) no to super , ze dobrze sie czujesz..ja tez tylko senna jestem czesto mi sie spac chce..szybko zasypiam wieczorem ale i szybciej wstaje no poprzestawialo mi sie troszke;)

W pracy wiedzą już od początku ze jestem w ciąży bo l4 od szpitala mam od 4 tc :) a senność tez ale już się przyzwyczailam; ) wiesz chodzi o pewne osoby które im później się dowiedzą tym lepiej ;)

Zdrówka dla Maciusia nie ma nic gorszego niż choroba dziecka!

mój mąż też się martwi o stratę pracę. Moze na wyrost nie wiem. Ale nie panikujemy. ja w tym widzę szanse, lubię zmiany, ruch. Trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie, najbardziej optymalne dla Was!

Mój Kudlaty z katarem został w domu. Jutro już go pośle. Koniec wagarow :yes:

Ja właśnie mówię, że teraz to tak, że daleko do następnego usg, ruchów jeszcze nie czuć, samopoczucie lepsze i tak jakoś nie za fajnie, bo nie wiem co słychać w brzuszku :) Taka nicość teraz, przestój. Ja nadal się szybko męczę, śpiąca niby jestem, no i piersi bolą, ale chyba wszystko już jakoś mniej. No i staram się nie denerwować, bo przecież już drugi trymestr, ale same wiecie jak jest.

Doris, wielkie gratulacje! Super :)

Kkasienko, a czy w branzy meza jest trudno znalezc prace ? Moze zaczac juz szukac ?

Lexie i Dornia, czy Wy macie amnio dzisiaj ?? &&&

Venicee, zdecydowalas juz czy, idziesz ? 1% to prawie nic.. Przynajmniej w mojej optyce. My zrobilismy Harmony, ale tez wylacznie dlatego, ze szpital zaplacil. Inaczej nie byloby mowy.

Fazerkamm, skoro jest kryzyz, a Wy jednak sie utrzymujecie za pensje meza i rozwazasz pojscie do pracy i opiekunke pozniej do maluchow, to chyba nie jest zle ? A sam klimat wynagradza Wam bardzo... :biggrin2:

A co do takiego "zabieram swoje zabawki i ide sie bawic do innej piaskownicy", do tego z personalnym dosrywaniem, jest.. No, coz, zamikne :szok:

Kkasiula, tak robiłam już dwa razy. Nie mam przeciwciał, więc tym bardziej unikam.

Tak mysle, bo chyba gdzies slyszalam, ze kal kotow mozesz przebadac u weterynarza i jesli nie maja oocytow toksoplazmozy, to spokojnie mozesz zajmowac sie kociakami. Czy to jest mozliwe w Polsce?

Otoz to :) ta nasza ostatnia wymiana zdan właśnie o to poszlo.. ja napisalam cos co inna osoba cos zle zrozumiala, ja nic zlego nie mialam na mysli do tego zaczly pisac inne osoby i "problem" gotowy.. tez jestem tu kilka lat i z doświadczenia wiem ze na takie niedonowienia trzeba przymykac oko :)

Fazerkamm, to sie dystans nazywa, Kochana ;) Ale to sie wypracowuje czasem na przestrzeni lat. My sobie wszystko moglysmy wyjasnic predko, ale zaraz pojawily sie wrony z kazdej strony.. Znam takie sytuacje z innych forow, im wiecej ludzi ( chyba zawsze bab.. :p ), tym wiecej takich sytuacji miedzy nimi, a pisanie, nieraz szybko, nie jest najlepsza forma komunkacji. A miedzy wierszami inni moga odczytac zbyt malo. Lub zbyt wiele :rolleyes2:

Marynka, Wieden, cudowne miasto!!! :yes:

GWIAZDA_237- ROZUMIEM czasami tak jest lepiej..ja tez nie wszystkim mowie tym co powinni wiedziec wiedza...a ci co nie wiedza dowiedza sie w swoim czasie sami;) ja jestem w 13 tygodniu ale czas wolno leci;) jeszcze tyle czasu do kolejnych badan...a ile mnie jeszcze czeka;) no nic musze sie uzbroic w cierpliwosc- poki co jestem na etapie sszukania fajnego dresu na brzuszek bo inne dresy mnie cisna..a mam leginsy ciazowe z tym wysokim stanem-super sprawa poelcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Błękitna zrób sobie urlop od nas, ale nie odchodź. Masz ponad 20 życzliwych dziewczyn i tylko jedną z którą miałaś spiecie i czy na serio to jest powod, żeby przestać z nami rozmawiać?

Margerrita my jeszcze nic nie mówiliśmy Emi bo ona ma długi język i od razu wypaplałaby wszystko teściowej.

Lila ja też utrzymuje kontakt z kilkoma dziewczynami z paźdz.2013. Z dziewczynami ze Śląska i Zatoru odwiedzamy się. Raz zrobiliśmy z mężem majowkową wycieczkę do stolicy to też mialam okazje spotkać się z dziewczynami. To samo było na wiosnę w Poznaniu.

Kkasiulka to zła wiadomość :( A nie da rady przenieść się do innego działu? U mojego męża też byla redukcja etetow i zostało ich tylko 2. Jeden na jednej zmianie drugi na drugiej. Szef miał za dużo forsy, szastal kasa na zbędne inwestycje i teraz plajtuje. Tomek do lipca będzie musial zmienić pracę.

Malinka oby szybko synek wyzdrowial.

Sarka moja 2 latka nie potrafi powiedziec Sara. Mowi Saja :)

Gwiazda ja mojej koleżance też nic nie mówiłam a ona na powitanie do mnie z tekstem " jesteś w ciąży". Byłam w szoku i zapytałam skąd wie? A ona mi odp. że biodra mi się zmieniły :p Mówiłam wam, że calorie w tylek mi idą :)

Dziewczyny tak się ciesze! odebrałam wyniki moczu i mi się polepszyły, nie mam bakterii, leukocyty 7-10 w polu widzenia, nabłonki wielotkątne - dość liczne, pobiore leki jeszcze trochę i liczę, ze w czwartek jak powtórze będzie już całkiem super :)

reklama
Do góry