reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witajcie. Wrocilam z wieczornej wizyty. 6 tydz. 1 dzien. Serduszko bije:)

Gratulacje! Ja mam wizytę dopiero w czwartek... Nie mogę się doczekać :) a czas tak wolno płynie..

A co z konfliktem ? Kiedy bedziesz badac miano przeciwcial ?

O też jestem bardzo ciekawa, gdyż my z mężem również mamy inne grupy krwi, ja minus on plus. I to moja druga ciąża. Przy pierwszej cały czas mówiono mi, że wszystko będzie ok i że grupa krwi nie ma znaczenia. Nie wiem jak będzie teraz przy drugiej ciąży.

"O też jestem bardzo ciekawa, gdyż my z mężem również mamy inne grupy krwi, ja minus on plus. I to moja druga ciąża. Przy pierwszej cały czas mówiono mi, że wszystko będzie ok i że grupa krwi nie ma znaczenia. Nie wiem jak będzie teraz przy drugiej ciąży.[/QUOTE]

Nie martw sie jezeli podano ci po porodzie immunoglobuline to wszystko bedzie ok. Mi nie podali bo u mnie przeciwciala sie pojawily. Takze my z agatkka mamy zupelnie inny problem

reklama
Witajcie dziewczyny, gratuluję kolejnym mamusiom :)

A ja wczoraj robiłam badania - mocz ogólny, morfologia+płytki+rozmaz, glukozę, prg i betę.
Mocz i glukoza wyszły ok, w morfologi jest kilka wyników za wysokich i za niskich, ale na zasadzie 1-2 jednostki.
Prg mam 279,34 ng/ml , a betę 20457,0 mlU/ml . Czyli prg mi spadł z 989,1nmol/l przez tydzień, a beta urosła z 10398,3. Chociaż teraz jak patrzę, to prg ma inne jednostki.....bo robiłam gdzie indziej.....

PS. Już sobie przeliczyłam i wychodzi 888.3012 nmol/L, czy trochę spadł. Mam nadzieję, że to nie problem.

Do góry