Gwiazda_237
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny musze iść dziś do dentysty a ma mi robić zeby a kiepsko się czuje i chyba przełoże wizyty jak myślicie głową mi pęka ; (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może przyloz pastę do zębów w to miejsce.Cześć
Dziewczyny u mnie dziś pojawiła się opryszczka na ustach. Czy ja coś mogę wziąść??
. Ja mam z h&m lubie i sa super. Wiec to chyba zalęzy jak sie trafi.maryńka - dziekujęWłaśnie wychowawczyni Majeczki do mnie napisała smsa, że Maja źle się czuje i żeby po nia przyjechać....no rewelka.....
Moje dziewczynki na całe szczęście zabkowanie przechodziły totalnie bezobjawowo. Nigdy nie wiedziałam co to ząbkowanie, to prostu otwierały buzie i "ooo...masz nowe zeby....4 naraz!"
I jeszcze miałąm napisać, że te spodnie ciążowe z h&m to dla mnie porażkaCisną, źle leżą, fuj! Mam dwie pary i z żadnych nie jestem zadowolona. Mam tez stare, po ciąży z Milenką i te są wygodne...luźne.....
Kupiłam sobie getry ciążowe i też są super, ale ja gruba jestem i do ludzi to w takich nie wyskoczę, tylko po domu
Tata mój ma zaraz przywieźć Majeczkę, ja nie mogłam jechać, bo moja młodsza latorośl jeszcze śpi!![]()
Mi lekarz powiedział że plasterki compeed mogę nakładać. Ale spytaj swojego.Cześć
Dziewczyny u mnie dziś pojawiła się opryszczka na ustach. Czy ja coś mogę wziąść??