dariaorzechowska
Fanka BB :)
wg obliczeń lekarza na 21 wrześniaDaria wg kalkulatora w kompie termin mam na 18/09 a Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wg obliczeń lekarza na 21 wrześniaDaria wg kalkulatora w kompie termin mam na 18/09 a Ty?
31 lat jeszcze mamAcgug a w jakim wieku jestes? Bo nie widzialam cie na liscie![]()
U mnie też jeszcze nie było widać.
kochana tu nikt nie jest upierdliwy,po to jest ta grupa żeby sobie nawzajem pomagać i się wspierać.Przepraszam za moją upierdliwość. Bardzo mnie uspokoiłaś :*
Czesc Dziewczyny Chyba jestem tutaj jedynym facetem
Dzisiaj mielismy z zona termin u Gina i po dlugim oczekiwaniu na ten termin i dzisiaj wszystko zostalo potwierdzone.
Zona jest w 7 tygodniu i 6 dzien.
Mam takie pytanie do was, jak macie mdlosci to co jecie albo pijecie zeby wam przeszlo albo troszke przeszlo?
Dzieki za pomoc