reklama
Heromina
Fanka BB :)
ja robie badanie prenatalne, po pierwsze mój wiek, po drugie wiele chorób można leczyć już w "brzuchu"
Dokladnie
Kurde bylismy na sankach i chyba nam one bokiem wyjda, bo maly kicha jak z armaty, ja zatoki zawalone...
BASIENKA 28
Endokrynolog przepisal euthyrox 50. Za 4 tygodnie kontrola. Przed wizyta zrobie badania i zobaczymy. Lece zaraz do apteki jak dojade i kupie jakis syrop na przeziębienie. W pierwszej ciazy w ogole nie chorowalam, a teraz non stop
jeszcze do pracy chodze i nie ma nawet chwili, zeby wylezec :-)
moniczka2609
Jak ja bym chciała te +9 kg heh 
BASIENKA 28
Emri to super. Ktory tydzien? :-)
słodka owsianka
Aneta, mam podobnie. Jecze wyrzuty sumienia ze nic nie robie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aneta-ja tal samo...wypadałoby bardziej posprzątać tak generalnie,jakos obiaf zrobic a u mnie tradedia od kilku dni...wszystko mnie boli o ryszac sie nie mam sily
reklama
aneta_ck
No wlasnie dziewczyny tak mam jak wy. Robie takie minimum i czuje sie jakbym maraton przebiegła.
A jak macie z ruchami dzieci czujecie juz coś? Ja mam takie dziwne uczucie od paru dni jakbym coś czula. A to przeciez za wczesnie. Z synkiem w 15tyg czulam. Chyba sobie wmawiam
A jak macie z ruchami dzieci czujecie juz coś? Ja mam takie dziwne uczucie od paru dni jakbym coś czula. A to przeciez za wczesnie. Z synkiem w 15tyg czulam. Chyba sobie wmawiam