G
Gość
Gość
Czarnaca teraz powiedz mezowi ze jest na baby boomPokaże ta wersje grzeczna)
![]()
No Lenaka i jak? Tortu juz bys chyba nie chciala co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarnaca teraz powiedz mezowi ze jest na baby boomPokaże ta wersje grzeczna)
![]()
jest fotka jakiejs ladnej laski, w takim jakby plaszczu z kapturem w cętkiJa nic nie widzę ale przed chwilą mi coś apka forumkowa zaczęła swirowac i kazała coś ustawiać i aktualizować, coś chyba naklikałam.a co jest na tym avku?
Ja już zglupialam bo nic nie widzę, gdzie się to klika? Co jak co ale numeru pesel nie podamTez sie zastanawialam przed chwila, bo jak zaczynala to mowila ze nie bedzie sie ujawniac![]()
no fajny, widac, ze cwiczy duzoPokaże ta wersje grzeczna)
![]()
To teraz wszystkie wstawiaja na forum swoich mezulkowPrzystojny
Mój mąz tez jest meggaa przystojny![]()
O żesz ty orzeszkuPokaże ta wersje grzeczna)
![]()
Lenaka dobrze ze maz nie czyta co tu teraz wypisujeszO żesz ty orzeszkumała zmiana teraz rezygnuję z tortu
czarna good choice
![]()
Dokładnie tak, dam radę bez tortuCzarnaca teraz powiedz mezowi ze jest na baby boom![]()
No Lenaka i jak? Tortu juz bys chyba nie chciala co![]()
To poniekąd się zgadza, mam takie pluszowe coś takie ponczo po domu. To znaczy że jakąś ładna laska chodzi w moich ciuchachjest fotka jakiejs ladnej laski, w takim jakby plaszczu z kapturem w cętki