CzarnaMadzia
Moderatorka
Czarna ojj jestem czarnakocham czarny kolor
![]()
Ja to od 1 klasy liceum jestem czarna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarna ojj jestem czarnakocham czarny kolor
![]()
a moze to, ze olalas tarczyce i jej nie leczylas ma tez na to wplyw?Oddałabym wiele żeby się dowiedzieć, uwierz... Większość lekarzy których pytała skąd takie jazdy mówiła że to tylko kwestia tarczycy... Ale nikt nigdy żadnych badań mi nie zrobił... Więc nie wiem czy to jest możliwe, nie leczyłam jej długo, może aż tyle spustoszenia to zrobiło.. Nie mam pojęcia, ale mimo brania leków nadal problemy są, a może to wymaga czasu. Niewiedza mnie już dobija![]()
Ja też dopiero w czarnym kolorze się odnalazłam. Wcześniej były różne eksperymenty kolorystyczne, ale dopiero w czarnym poczułam się dobrzeJa to od 1 klasy liceum jestem czarnaTen kolor włosów jest mi bliższy niż naturalny, nawet rodzina i znajomi nie pamiętają już jakie wcześniej miałam włosy
![]()
Bardzo możliwe, leczyłam się tylko raz na jakiś czas, i trwało to prawie 6 lata moze to, ze olalas tarczyce i jej nie leczylas ma tez na to wplyw?
Ja też dopiero w czarnym kolorze się odnalazłam. Wcześniej były różne eksperymenty kolorystyczne, ale dopiero w czarnym poczułam się dobrze. Zresztą ubrania też noszę czarne.
Doczekasz się swojego skarbu! Będzie dobrze!! Trzymam kciuki oby jak najszybciej!aa takie buty, ciekawe jak to u mnie pojdzie, szybko czy przyjdzie mi czekac
szkoda, ze tego nie pilnowalas, ja bede niedlugo powtarzac tsh i jesli znow wynik bedzie kolo 3 to uciekam do endo, bez dyskusjiBardzo możliwe, leczyłam się tylko raz na jakiś czas, i trwało to prawie 6 latzazwyczaj brałam leki max 2-3 tygodnie do miesiąca, przestawałam znowu na jakieś pół roku i tak w kółko... ale wtedy to był ze mnie wrak praktycznie
ja widze jak moj Tomek chce miec ze mna dziecko, jak patrzy na brzuch mojej bratowej, on sie zalamie jesli znow dlugo nam zejdzieDoczekasz się swojego skarbu! Będzie dobrze!! Trzymam kciuki oby jak najszybciej!
Lux kochana! Myślimy optymistycznie!! Uda się! Na pewno! Nie wiemy jeszcze kiedy, ale wierz mi, że to na pewno będzie najlepszy dla was i dla maleństwa czas!!!ja widze jak moj Tomek chce miec ze mna dziecko, jak patrzy na brzuch mojej bratowej, on sie zalamie jesli znow dlugo nam zejdzie![]()