reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja nawet bylam sprawdzic w ktorym lidlu u nas to bedzie bo.u nas dwa a ulotki u nich różnie się zaczynają a nie ktorych promocji nawet nie mają bo się wymieniają między sobą. No ale namierzylam i wiem gdzie jechać :)

reklama
Tez planuje odwiedzic Lidla w poniedzialek ale dopiero popoludniu wiec nie robie sobie wielkich nadziei ;) bardzo podobaja mi sie te body dla dziewczynek zolte. Ale poczekamy zobaczymy :)

A to moje skromne pierwsze zakupy dla bąbelków ☺
4235450_20160120_162428.jpg

Załączniki

• 4235450_20160120_162428.jpg
    4235450_20160120_162428.jpg
    152,7 KB · Wyświetleń: 143
Mnie wczoraj pani w Esotiq skusila na promocję. Jak się wyda 300 zł to płaci się tylko 60 procent, czyli 120 tylko się płaci. No i wyszłam z 2 pięknymi stanikami do karmienia i figami. Także w Lidlu chyba już na stanik nie będę polowala, ale te rzeczy dla maluchow są fajne:)

Lusinda, ja już chyba wiem, dlaczego Twój ukochany tak łatwo zgadza się z Tobą :D
Według paseczka, jeszcze ponad rok do Waszego ślubu. Ja nie mam paseczka, ale z moim mężem jestem w związku małżeńskim (jak to zabrzmiało) od 6 lat, a razem jesteśmy od 13 lat. Kitki, która też ma potyczki z mężem, według paseczka jest ze swoim ukochanym 16 lat. :D :D :D

Mnie wczoraj pani w Esotiq skusila na promocję. Jak się wyda 300 zł to płaci się tylko 60 procent, czyli 120 tylko się płaci. No i wyszłam z 2 pięknymi stanikami do karmienia i figami. Także w Lidlu chyba już na stanik nie będę polowala, ale te rzeczy dla maluchow są fajne:)

Ooo a wiesz może do kiedy taka promocja? Nawet nie wiedziałam że esotiq ma bieliznę do karmienia a bardzo lubię ich biustonosze :)

Ja się dziś do happy mum planuje wybrać właśnie za biustonoszem ale esotiq pewnie ładniejsze :)

reklama
Fenika promocja jest do 31.01. Staniki piękne. Ja bieliznę najczęściej kupuje u nich bo nic się z nią nie dzieje. Na str internetowej nie ma bielizny dla mam karmiących, a stacjonarne nawet koszule były. Ale tych już nie ogladalam.
Antus trafiłaś w sedno. Ja jestem po ślubie prawie 6 lat, a w związku juz 16:p przed ślubem inaczej to wygladalo:p

Do góry