Ja pierwsza corcie urodzilam w 35 tygodniu i dostala 10 punktow w skali apgar i dzisiaj jest 4-letnia piekna dziewczynka ☺
Jak widać na zdjęciu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwsza corcie urodzilam w 35 tygodniu i dostala 10 punktow w skali apgar i dzisiaj jest 4-letnia piekna dziewczynka ☺
ale mi wibruje w brzuszku cos noooo ciekawe czemu![]()
to mam kolezankeA ja obecnie mieszkam w UK i strasznie boje sie porodu w Anglii
Czasem się zastanawiam czy to nie będzie czerwiecA dziewczyny nie boicie się ze wcześniej urodzicie?
Na to wygląda Jak Twoja córeczka reaguje na to że zostanie starszą siostrą??Tzn ze mamy podobna historie ☺
Witam!
Witam DziwnyprzypadekChyba wpisywałaś i wpisywałaś nicki, a że wszystkie zajęte to wpadłaś na taki pomysł?? Czy inna przyczyna takiego nicku?? Oryginalna, nie powiem
Aga - weź antybiotyk, skoro lekarz przepisał i do tego koniecznie osłonę, w aptece powiedzą Ci, jaką możesz. Zdrowia!
Łubin - witaj!
Julka - zaciskam kciuki!!
Fazerkam - zdrowiej nam i wracaj szybciutko!!!
Margerita - to lipa, trudna decyzja przed Tobą. Do kiedy musisz podjąć decyzję?
Iwonaimaja - ja też jednego dnia cokolowiek poczuję, drugiego nic i się denerwuję, ale to takie początki mogą być. Tylko ja później strasznie nerwowo podchodzę do usg, bo tylko patrzę czy serce bije :/ A gdybym czuła to byłabym już spokojniejsza...
Jak narazie ciagle sie wypytuje kiedy sie urodzi i chce miec braciszka. Wyglada na zadowolona chociaz mysle ze jak juz sie urodzi dziecko dopiero odczujemy prawdziwa zazdrosc i zacznie sie zaznaczanie pozycji .Czasem się zastanawiam czy to nie będzie czerwiecDaniela urodziłam dokładnie w dzień wyznaczonego terminu
Ponoc tylko 5% mam się to zdarza. Byle nie za szybko, choć nic na razie nie wskazuje by cos się działo złego szyjka zachowana twarda i oby tak dalej
Na to wygląda Jak Twoja córeczka reaguje na to że zostanie starszą siostrą??