Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U nas też masakra. Mój się stara dostać do Organiki bo tam dobre zarobki i warunki pracy. A ja to siedzę w domu i tylko ciągle czegoś szukam w internecie ale bez książeczki sanepid to dupa...u mnie tez mega bezrobocie, tragedia
U nas to koszt około 300zł... No teraz niestety nie mam takiej kwoty, bo ciągle coś wypada, a do tego jeszcze zbieramy na ślub.Hime to czemu nie wyrobisz książeczki? To kosztuje cos ponad 100 ale inwestycja na cale zycie bo robisz to tylko raz
no dlatego ja mam zrobiona ksiazeczke sanepid, troche to kosztowalo, ale wtedy zaklad pracy mi wracal ta kaseU nas też masakra. Mój się stara dostać do Organiki bo tam dobre zarobki i warunki pracy. A ja to siedzę w domu i tylko ciągle czegoś szukam w internecie ale bez książeczki sanepid to dupa...
No mojej mamie robili za free badania, bo z gminy dostała propozycję pracy jako opiekunka do starszych osób. No i dostała 1/2etatu na 2 lata. Pytała się czy ja mogę też sie starać o tą pracę ale nie chcą takich młodych osób.no dlatego ja mam zrobiona ksiazeczke sanepid, troche to kosztowalo, ale wtedy zaklad pracy mi wracal ta kase
No masz rację. Tak czy inaczej miałam zaplanowane zrobić tą książeczkę w marcu. Może mi się uda szybciej.Hime ale zainwestujesz 300 zl a zwroci ci sie przy pierwszej wyplacie. Fajnie bylo by zajsc w ciaze pracujac i miec placone chorobowe i maciezynskie. Skoro glownie nie mozesz znalasc pracy przez brak książeczki to wzielabym z pieniędzy na wesele ale to tylko moje zdanie